5/12 2018 Speltips Manchester United Arsenal

Speltips, Monaco – Manchester City 15/3: Löjligt högt odds

Europafotbollen är fantastisk. Returen mellan Monaco och Manchester City i CL-slutspelet kommer bli en smällkaramell utan dess like och vi ser en värdelucka på ett specifikt skrällspel – en 5,00-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Att bli bortskämd med bra fotboll blir man veckorna långa, men sedan finns det den typen av matcher man håller i minnet även över tid.

Det första mötet mellan Manchester City och Monaco var ett sådant – farten, fläkten och målen! Full rulle åt båda håll, två sylvassa offensiver och svajiga försvar. Åtta baljor i en och samma match.

Till den matchen spelade vi Monaco över 1,5 mål här på hemsidan – och det till massiva 3,55 gånger pengarna. Tre mål löste dem, och det fanns bud på klart fel. Sällan sådana typer av spel sitter så friktionslöst.

Nu till returen – Manchester City leder med 5-3. De vände 2-3 till de nämnda siffrorna under de avslutande 20 minuterna på Etihad Stadium, men hade också stort flyt att Monaco inte fick in minst en strut under samma period. Enormt målvaktsspel från herr Caballero.

Monaco lever vidare!

Vad kan vi räkna med här i returen? Underhållning – ja! Men framförallt ser undertecknad skrällbudet som stort, mycket större än oddssättarna föreslår med deras nedplitade siffror. Finns det överhuvudtaget någonting att diskutera på den fronten?

Monaco sårade Manchester City något enormt på Etihad Stadium och kunde mycket väl ha fått in både fyra och fem mål sett till kvantiteten och kvaliteten av vad som skapades. Nu är man tillbaka på hemmaplan, drar fördel av det och möter ett City som tenderar att falla ihop hårt i de lite tuffare fajterna.

Samtidigt är Monaco i superb form och toppar alltjämt Ligue 1 före Paris Saint-Germain… Galet styrkebesked!

Öppet spel och målrikt, det tror jag att vi kommer få se. Och att Monaco klarar av att vinna med minst två baljor? Den chansen är hyfsat stor. Mycket större än avancemangsoddset på 5,00 antyder.

Monaco att avancera vidare klickas i till löjligt höga 5,00 gånger pengarns hos LeoVegas. Mer rättvisande odds – 3,50?

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 15/3

Speltips: Monaco avancerar vidare

Odds: 5,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier