21/10 2018 Speltips Elfsborg Sundsvall

Speltips, Montenegro – Polen 26/3: Småtrevlig 4,40-taggare i kvalet

Gruppfinal står på schemat när Montenegro, ur kraftig underdogposition, tar emot Polen i VM-kvalet, varpå vi ser möjligheten att tjäna en större hacka med ett skrällspel – vår specialitet här på Superspelen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är väl inget snack om saken, att Polen ska vinna VM-kvalgrupp E? Planenligt är de också etta just nu, med ett facit på tre segrar och ett kryss. Nollan i förlustkolumnen står intakt och det är planen att den ska fortsätta.

Närmast Polen i tabellen är Montenegro, vars främsta fokus måste vara inställt på att behålla den här andraplatsen och således – med största sannolikhet – få spela playoff till VM i Ryssland. Som säkert bekant får ju åtta av de nio tvåorna det.

Men å andra sidan – en hemmavinst här skulle innebära att Montenegro plötsligt har en bra ställning i kampen om förstaplatsen. Däremot har jag svårt att se Polen misslyckas med att stå som herre på täppan när allt ska summeras…

Polen kan bli straffade

Den betydande klasskillnaden till trots, här vill jag ge Montenegro hyfsade chanser – åtminstone till mål.

Polen spelar en framåtlutad, offensiv och glädjefylld fotboll – något som kan straffa sig, i synnerhet på bortaplan. Om inte i poängtapp, i alla fall insläppta mål. Där borde Montenegro se deras chans att stärka sina aktier i toppstriden.

För de är ju ändå ett fullt kapabelt lag, Montenegro. Anfallaren, Sevillas Stevan Jovetic är en spelare som undertecknad finner tycke för. Tre mål på fyra matcher här i kvalet.

På tal om de här tappen orsakat av den offensivt lagda fotbollen var i kvalpremiären borta mot Kazakstan. 2-2 där. Annars vann man exempelvis med 3-2 hemma över Danmark.

Hemmamål – varför inte?

Montenegro över 1,5 mål spelas till 4,40 gånger fläsket hos fantastiska LeoVegas – ett spelbolag vi rekommenderar varmt.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, söndag 26/3

Speltips: Montenegro över 1,5 mål

Odds: 4,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier