23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips, Napoli – Real Madrid 7/3: Halvtidsspel värt 3,30

Ett speltips är redan hämtat från tisdagens Champions League, mellan Arsenal och Bayern München och ni kan läsa det – här!

Så, varför inte klippa ett spel från den andra CL-matchen? Napoli tar emot Real Madrid på Stadio San Paolo och hoppas kunna vända 1-3 till vinst, men det är en brant uppförsbacke och ett mycket tufft motstånd på den andra planhalvan.

Det är till och med så pass att Real Madrid inte bara är (stor)favoriter att avancera vidare, utan även favoriter i den här enskilda matchen. Detta trots att Napoli är erkänt hemmastarka, men visst är det viss skillnad.

Ska de ändå kunna vinna det här, Napoli? Absolut. Även om det nödvändigtvis inte betyder att de avancerar vidare.

Undertecknad ser framför mig en matchbild där Napoli, som alltid på hemmaplan, greppar taktpinnen och pressar ner Real Madrid. De fick utdelning tidigt i det omvända mötet – och ska ses med hyfsad chans på det igen, mot ett Real Madrid som inte övertygat på mig den senaste tiden.

Däremot ska vi veta att Real Madrid är fantastiskt vassa på att ställa om effektivt och även om Napoli leder med exempelvis 1-0, måste de fortsätta jaga. Stor risk att italienarna då blir straffade, i takt med att orken tvinar och positionerna måste uppåt ännu högre i banan.

Gillar därför halvtidsspelen bättre än de över hela matchen. Känslan är att Napoli ska kunna sätta ett tidigt avtryck här…

Napoli att vinna första halvlek spelas till 3,30 x polletterna.

Gillar du våra spel?

Hämta en av de bonusar vi rekommenderar – hos de bookies med bäst skrällodds – här på sidan! Exempelvis får ni läsare 1 000 kronor hos Betrally via denna länk! Ange bonuskoden ”VRALLY”.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 7/3
Match: Napoli – Real Madrid
Speltips: Napoli att vinna första första halvlek
Odds: 3,30


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Uppstickare som ger 1 000 kr bonus med koden VRALLY.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier