21/10 2018 Speltips Elfsborg Sundsvall

Speltips, Norrköping – Brommapojkarna 19/3: Färsk skrällidé till fantastiska 4,30

Är det någonting vi lärt oss av årets Svenska Cupen, är det att – se upp för skrällarna. Nu vankas det semifinal – mellan Elfsborg och Brommapojkarna – och då undrar vi om det inte kan vara en ny sådan på gång?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Kära nån! Det dukas upp ett nytt dröm- och skrällodds i Svenska Cupen. Vid det här laget kan man väl inte ens bli förvånad?

Vi är fortfarande väldigt tidigt in på säsongen – Allsvenskan drar ju inte igång fören i början av april – och då är det mycket som är ovisst. Vissa lag har inte ens lyckats spika ihop deras trupper, till och med på den bästa nivån.

Ser vi till lagens resor hit, finns det mycket att imponeras av. Efter bottennappen, 1-1-krysset mot Örgryte och därefter 2-2-ditot mot Vänersborg, vann Norrköping inte bara, utan rentav förnedrade Halmstad. Slutsiffrorna? 7-0! Mot en allsvensk konkurrent! Blåvitt skickades ut i kvartsfinalen.

Brommapojkarna, då? De rullade upp Helsingborg med 3-0, spelade oavgjort mot Djurgården och vann med förkrossande 4-1 över Degerfors innan det vankades kvartsfinal mot Elfsborg. Väl där blev det en helt oväntad 2-1-vinst – på Borås Arena!

Tätt om skrällar i cupen

Som Brommapojkarna levererat i cupen, kan man inte annat än att höja upp dem som en kandidat för toppstriden i Superettan. Mäkta imponerande, framförallt eftersom man spelade Division 1-fotboll senast förra året.

Segern över Elfsborg, det var verkligen pricken över i:et. Slutsatsen jag drar utifrån den matchen är att – kan man vinna på Borås Arena, kan man vinna på Östgötaporten. Så enkelt. Inget krångel.

Norrköping har steppat upp, men det är klart att de två inledande cupmatcherna – kryss mot flera klasser sämre motstånd – fortfarande sitter färskt i minnet och oroar. Annat vore väl naivt så tätt om skrällar det varit i årets upplaga av Svenska Cupen.

Kan BP hitta rätt i omställningsspelet, då är mycket vunnet. Målen, ja, i plural, känns dock närmare än den raka vinsten.

Brommapojkarna över 1,5 mål synas med glädje till fantastiska 4,30 gånger fläsket hos LeoVegas. För den som vill höja nivån ytterligare kan man spela den raka tvåan till 8,50 hos Bethard.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30

Speltips: Brommapojkarna över 1,5 mål

Odds: 4,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier