2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: AC Milan – Borussia Dortmund 18 juli

Årets International Champions Cup har premiär i Kina och där står ett storsatsande AC Milan mot Borussia Dortmund. Tanken är att mer än trippla insatsen – och det med en skrällidé…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Observera att avsparken tas redan 13:20. Viasat Fotboll visar matchen.

International Champions Cup är en försäsongsturnering där de stora världsjättarna mäter krafterna och försöker sätta detaljerna till seriestarterna. De klubbar som är i Kina är, förutom just Milan och Dortmund, Arsenal, Bayern München, Inter och Lyon. Utmärkta måttstockar allihopa.

Däremot är det matcher där det roteras hejvilt, liksom byts i. Handlar om att få fart i benen och att spelarna utanför de ordinarie startelvorna får chansen att visa vad de kan. Det handlar ju trots allt bara om vänskapsmatcher…

De här klubbarna behöver inte presenteras speciellt nära; två klassiska och anrika sådana.

Milan har dock haft flera tuffa år, men inför den här säsongen storsatsat – hårdast i hela Europa? – och hämtat in världsspelare i mängder medan karusellen runt målvaktslöftet Gianluigi Donnarumma slutade i förlängt kontrakt.

Milan tokintressanta

Ovissheten är alltid stor i matcher som denna och därför kan det vara smart att först blicka på skrälloddsen, då spelbolagens värderingar ofta påverkas mycket av namn och nutida historia.

Här kan jag dock inte köpa att Milan presenteras som så kraftiga underdogs. Som de satsat ska de ses som en stark utmanare om Scudetton och i Europa League ska det bli extremt intressant att se vad som kan åstadkommas.

Vissa nyförvärv kanske inte kan medverka här – men det är alltjämt ett slagkraftigt lag som ställs ut.

Dortmund är lite smått överskattade, det tycker jag vi fick se under förra året. Absolut toppklass i Tyskland, men en bra bit bakom Bayern München, som dominerat serien på senare år.

Ettan känns skoj och 3,15 gånger pengarna lockar. Oddset presenteras av Bethard och vi klipper till direkt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:20, tisdag 18/7

Speltips: Milan vinner, rak etta

Odds: 3,15

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier