3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: AFC Bournemouth – Arsenal 14 januari

Vi brukar tala om och höja upp favoriter i fara här på Superspelen – och så även när Arsenal ska försöka hitta tillbaka på rätt spår i söndagens bortamatch mot ett förbättrat AFC Bournemouth. Spelet hämtas till 4,60 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vinsterna har det för den delen blivit alldeles för få av även på sistone, men det är märkbart – utifrån resultat tillika prestationer – att Bournemouth hittat formen och kommer närmare hundra procent på den fronten.

Man har också kunnat se mer uppenbara likheter med det Bournemouth som charmat fotbolls-England de senaste åren; med en frejdig och potent offensiv. Minst två mål framåt har det blivit i fyra matcher efter varandra, vilka landat i tre kryss och en vinst.

Även om man förstås hade velat få ut mer av matcherna i helhet, har skörden av poäng fört upp dem på säker mark. Men det kan vända snabbt, det vet vi om. Tätt, tätt i bottenskiktet av Premier League.

Arsenal tampas med allt sämre form och Champions League-platserna är en bra bit borta. Inför lördagens matcher – speltipset är skrivet dessförinnan – har de fem pinnar upp dit, till Liverpool på fjärdeplatsen.

Stor skrällchans

Betydande delar av Arsenals startelva saknas. Truppen är svårt skadeskjuten och när formkurvan därutöver pekar spikrakt neråt, rakt ner i marken, är man verkligen i riskzonen att sjabbla till det här.

Fyra matcher utan vinst har Arsenal radat upp – Bournemouth dito utan förlust. De senare nämndas offensiv har fått rejäl fart på sistone och därför ställer vi oss starkt frågande till om ”Gunners” verkligen ska inneha ett så tungt favoritskap inför matchen.

Eller ja, vi är helt övertygande om att det är missvisande utifrån de rådande förutsättningarna.

Spelen att vraka mellan är en mängd. Plushandikapp på Bournemouth eller överspel på desamma, förslagsvis.

Vi håller det dock enkelt, höjer nivån och synar den raka ettan till det klara överoddset 4,60 hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 14:30, söndag 14/1

Speltips: Bournemouth vinner, rak etta

Odds: 4,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier