15/7 2018 Frankrike Kroatien Speltips

Speltips och odds: AFC Eskilstuna – Halmstad 23 april

Allsvenskt fokus härnäst! AFC Eskilstuna mot Halmstad på Tunavallen. Vad kan vi vänta oss då? En stabil favorit, är tanken…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nu har två av våra tre senaste speltips har suttit här på Superspelen – ena till 3,60 och andra till 3,40 x insatsen. Succé! Fortsätter den här?

Två nykomlingar och tippade bottenkonkurrenter är det som står mot varandra; faktiskt de som, på förhand, tippades med minst chans att överleva i serien. Hittills, bara tre matcher in i händelserna, är det svårt att utvärdera någonting – men det har funnits både positiva och negativa element.

AFC:s facit – två pinnar. Halmstads – fyra.

Siffrorna kan skjuta i höjden

Det är möjligt att Halmstad ska betraktas som den snäppet bättre parten och undertecknad ser deras chanser att överleva som stora, men det är på hemmaplan som pinnarna ska och lär hämtas in. Framförallt inte på plast.

AFC har inlett serien med positiv energi och visade framförallt klassen borta mot Blåvitt senast, när ett oavgjort resultat löstes, 1-1. Det kunde faktiskt till och med blivit mer. Dock ett resultat man hade köpt på förhand, utan tvekan.

Nu väntar jag mig ett AFC som kliver ut på planen; vill ha boll och med energi trycka och bryta ner motståndet. Ger dem stora möjligheter att lyckas också.

Ska också nämnas att HBK var illa ute mot Malmö senast och förlorade med klara 0-3 på hemmaplan. Annat motstånd nu, men också bortaplan…

För den som vill hålla det enkelt, inte höja svårighetsgraden, fungerar den raka ettan utmärkt till de 2,10 x insatsen som dukas ut av Betway (1 000 kronor i välkomstbonus – här!).

Men vi ser chansen att höja nivån och hoppar in på AFC Eskilstuna -1,0 mål (asian handicap) och då får vi i alla fall insatsen tillbaka om de ”bara” skulle vinna med uddamålet, att det sitter vid större seger och missar vid oavgjort eller bortavinst.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 23/4

Speltips: AFC Eskilstuna -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,10

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier