20/10 2018 Speltips West Ham Tottenham

Speltips och odds: AIK – Örebro SK 13 maj

Trippla insatsen – det är vad vi ska försöka när det vankas allsvensk fotboll på Friends Arena, med AIK och Örebro SK som de medverkande parterna. Speltipset med bonusar hittar ni, som alltid, nedan…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lite bättre ser det allt ut för AIK, men att det finns problem är uppenbart. 11 pinnar, vilket de är femma med, men på samma antal pinnar som ärkerivalen och tvåan DIF, med flera, är i överkant och det finns klart fler som varit bättre än solnaiterna såhär i seriestarten.

Addera ett enkelt schema på det. Tuffare blir det den närmsta tiden; Örebro, Blåvitt, Djurgården, Malmö FF och IFK Norrköping. Stor risk att man hamnar på efterkälken därefter.

Örebro är alltid svåra att veta var man har och precis som väntat är det extremt mycket upp och ner runt dem; fantastisk prestation ena veckan, usel nästa. Fram och tillbaka. De saknar förresten fortfarande Kennedy Igboananike, före detta AIK, som blivit avstängd av förbundet i efterhand. Karusell, det där.

Formkurvan pekar i alla fall spikrakt neråt för ÖSK, som bara plockat en pinne på de fyra senaste matcherna. Förra veckan åktes en brutal knock out på när Djurgården besökte Behrn Arena – 0-4. Ska dock nämnas att man hade en hel del oflyt och att man nästan var den bättre parten i första halvlek, trots att det stod 0-2 redan då.

AIK ur balans – och saknar tre huvudpjäser

Skrällkänslan dyker upp här. Att Örebro har problem är tveklöst och dessutom trivs de bättre på plastmatta än naturgräs, men AIK imponerar inte alls och har enorma skadeproblem. Trippla insatsen för att de inte ska vinna – det är löjligt bra betalt.

Örebro har, som nämnt, kapacitet att slå på stort och kommer vara rejält revanschsugna efter 0-4-torsken mot Djurgården – en match som till stora delar landade där den landade på grund av marginaler emot dem i första halvlek.

Det stora problemet för AIK är anfallsspelet. Bristen på udd. Trots bättrad form – endast två mål framåt på de tre senaste matcherna och då har man mött Sirius, Sundsvall och Halmstad… Tuffare nu.

Därtill är Henok Goitom skadad samt att Nils-Eric Johansson och Kristoffer Olsson avstängda. Tuffa besked, på tre spelare som sticker ut, även om den senare nämnda inte imponerat – ännu. Å andra sidan är det få i AIK som stuckit ut, ur positiv synvinkel.

Dubbelchansen X2 plockar vi till 3,00 gånger fläsket hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 13/5

Speltips: Dubbelchansen X2

Odds: 3,00

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier