11/7 2018 Kroatien England Speltips

Speltips och odds: AIK – Sporting Braga 27 juli

Ojojoj, vilken tuff uppgift AIK står inför i Europa League-kvalets tredje runda. Portugisiska Sporting Braga reser till Nationalarenan i Solna för den första matchen och därifrån plockas ett välsmakande tecken ut.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är ett mycket starkt motstånd som AIK ska ställas mot under torsdagseftermiddagen. Sporting Braga blev femma i det portugisiska finrummet under fjolåret och var på målsnöret att komma förbi Europa League-gruppspelet.

Det ska alltså en rejäl skräll till för att komma vidare för solnaiterna. Hemmamatchen blir en nyckelmatch – att komma till returen med en vinst i bagaget. Annars kan det bli tufft…

AIK är för närvarande tvåa i Allsvenskan och fortsätter rada upp positiva resultat utan att briljera, vilket är en styrka och bättre ser det. Nicolás Stefanelli har hämtats in och frågan är om han kan vara svaret på anfallsproblemen. Hans debut mot IFK Norrköping lovade gott…

Klart spelvärde

Visst behöver AIK vinna här, stärkta av hemmaplan och publiktrycket? Känslan är att Sporting Braga blir för tuffa att stå emot i returmötet annars.

Men vi tror inte att de lyckas – och får känsla för att inte heller portugiserna lyckas. Därför; oavgjort!

AIK har, som nämnt, problem offensivt. Udden är avtrubbad och hade det inte varit för det rent briljanta försvarsspelet, då hade man haft problem – men nu är man istället i den tredje kvalrundan av Europa League och tvåa i Allsvenskan.

En tillknäppt match borde vara att vänta och varken Sporting Braga eller AIK, som vi får anta ha stor respekt för varandra, kommer vilja bjuda på någonting. Som så ofta i de inledande mötena; säkra före det osäkra?

Spelet blir därför det raka krysset, att matchen slutar oavgjord, till 3,30 x såsen hos Bet365. Det är i överkant och jag sätter värdegränsen vid 3,05x.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 27/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,30

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier