24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: AIK – Zeljeznicar 13 juli

Ett hinder är undanröjt för AIK i Europa League-kvalet och nästa är – bosniska Zeljeznicar. Möte nummer ett spelas i Sarajevo och därifrån hämtar vi hem ett smakrikt 1X2-tecken.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En lättare lott kunde de få, AIK. Det ska inte sopas under mattan med. Däremot är de alltjämt favoriter i dubbelmötet som helhet. Viss skillnad är det utan minsta tvekan – men det är knappast så att man skulle höja på ögonbrynen om Zeljeznicar var de som avancerade vidare till den tredje kvalrundan.

Zeljeznicar blev tvåa i den bosniska ligan, som avslutades i mitten av mars månad. Premiärerna för den nya säsongen är cirka en och en halv vecka bort, så därmed råder vissa tveksamheter om formen. Den borde vara hyfsat nära toppad så nära inpå seriestarten – men inte sällan dröjer det ett par matcher innan tajmingen är där fullt ut.

Det blev en andraplats i Allsvenskan för AIK under det förra året och nu är de fyra, i det tajta skiktet bakom serieledande och närmast dominerande Malmö FF. I den första kvalrundan här i Europa League-kvalet, mot färöiska Klaksvík, blev det 0-0 i bortamötet och därefter 5-0 på hemmaplan.

Tillknäppt – oavgjort?

Ett 1X2-tecken – och valet landar i det mellersta. Alltså att det blir oavgjort i matchen.

Ska vi summera AIK kort; offensiven avtrubbad, defensiven extremt stark. Räknar med att de visar full respekt för motståndarna och i första hand siktar på det oavgjorda resultatet för att ha en bra utgångsposition till returen på hemmaplan, Friends Arena.

Och just det, den defensiva styrkan. Den kommer bidra till en tillknäppt och tajt match. Samtidigt ska Zeljeznicar inte underskattas. Absolut inte.

Oavgjort, det raka krysset, kan köpas till 3,15 gånger fläsket hos LeoVegas – ett odds som är alldeles för bra för att inte testas. Även underspelen kan testas för den som vill sitta i fler båtar.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 13/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,15

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier