23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Ajax – Manchester United 24 maj

Europa League-final! De som ska slåss om den åtråvärda titeln är holländska Ajax och Manchester United – två klassiska klubbar. Från matchen tipsar vi om en 4,75-oddsare, och ni ser vilken nedan.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Däremot kan det vara lite olika fokus inför finalen, även om den betyder minst lika mycket för båda klubbarna.

Holländska Ajax är redan klara för Champions League-kval och för deras del är det möjligen lite mer titelfokus, fastän vinnaren här kommer direkt till gruppspelet i kommande upplaga. Laget är ungt, talangfullt och står en intressant framtid tillmötes. När man är på den här nivån, då blir också möjligheterna större för att få behålla de främsta och mest jagade pjäserna.

Manchester United har haft fullt fokus på Europa League de senaste veckorna, till och med månaderna, och därmed lämnades Premier League helt åt sidan. Trots detta var det nära att ”De röda djävlarna” trillade ur i semifinalen, där man med nöd och näppe värjde undan John Guidettis Celta Vigo.

Enormt skrällbud

Att Manchester United lever mycket på deras namn här, det är uppenbart vid första anblick på oddsen. Givet skrällvärde och det lär vi ha kvar ända fram till spelstopp.

Som bekant så vill marknaden ofta överskattade detta United, som för ärlighetens skull inte är sådär superbra. Långtifrån den nivå de var för några år sedan, på Sir Alex tid.

Här har de dessutom stora skadebekymmer, United. Centralt saknas ett flertal viktiga pjäser och det främsta avbräcket är förstås på Zlatan Ibrahimovic, som mer eller mindre burit lagets anfallsspel under säsongen.

Ajax är omöjliga att inte imponeras av. De skickade exempelvis ut franska Lyon i semifinalen efter att ha vunnit hemmamatchen med förkrossande 4-1. Finns stor kapacitet och klubben drar åt samma håll. Talang kombinerat med det självförtroendet som finns, det räcker långt.

Finalen spelas för övrigt på Friends Arena i Solna och hemma-/bortafaktorn kan vi därmed bortse från.

Ger Ajax mycket goda möjligheter att ge Manchester United en rejäl käftsmäll denna kväll.

Den raka ettan plockas till 4,75 x smeten hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 24/5

Speltips: Ajax vinner, rak etta

Odds: 4,75

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier