30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Arsenal – Chelsea 24 januari

Vi slår på stort, som så ofta förut! Ligacupens semifinal, mellan lokalrivalerna Arsenal och Chelsea, ska summeras och inför returen bjuder vi på Superspelen på ett speltips värt 12,50 gånger det investerade kapitalet!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

0-0 har vi från match ett på Stamford Bridge. Det öppnar för 90 fantastiskt spännande avslutande minuter mellan Arsenal och Chelsea.

Förutsättningarna är enkla: en eventuell vinnare tar finalplatsen. Oavgjort betyder förlängning. Av oddssättarnas värdering att döma, är det Chelsea som ska ses som favoriter – ett Chelsea som fått lite av en storebrorsroll i London, i relation till Arsenal.

Men det är fortfarande två toppklubbar som möter varandra. Arsenal får – ofta med all rätt – motta klart mer kritik än konkurrenterna runtom i tabellen. Periodvis kan man dock deras konkurrenter komma undan lite väl enkelt. Åtta poäng skiljer lagen åt i Premier League och det är ändå inte ett alltför stort avstånd.

Säsongens fyra möten mellan klubbarna har alla slutat oavgjorda under ordinarie tid – från 1-1 i Community Shield till 0-0 senast. Det visar på relativt jämna styrkeförhållanden.

Gällande Arsenal har stort fokus varit på Alexis Sanchez den senaste månaden, när man bara väntat på att han ska lämna klubben. Häromdagen blev det på pappret klart, när han byttes rakt av mot Henrikh Mkhitaryan med Manchester United.

Armeniern är inte redo för spel här. Däremot kan det vara positivt för ”Gunners” att den cirkusen är överspelad – att de får fokusera på det som är relevant: de sportsliga resultaten.

Ännu en mållös historia – till 12,50?

Ligacupen är av stor betydelse för båda klubbar. När titelchansen i Premier League är borta sedan länge, är det här en kalasmöjlighet att få hem en titel. Dessutom är Arsenal ute ur FA-cupen. Ni minns väl deras tokfiasko mot Nottingham Forest, som huserar i Championship?

Vi har 0-0 från start och det kan bädda för en krampaktig match, åtminstone till – om – matchnollan spricker. Här är vi faktiskt inne på att fallet kan bli som sådant att den inte spricker.

… Så som det kan bli när det är två lag som känner att de har mer att förlora än vinna. Klassiska uttrycket: säkra före det osäkra.

Två av de tre senaste inbördes mötena har också slutat mållösa. Årets alla fyra har slutat oavgjorda. Det är uppseendeväckande statistik, som måste tas hänsyn till.

Ännu en mållös match, alltså?

Det betalar oss 12,50 gånger det investerade kapitalet hos LeoVegas – under 0,5 mål i matchen – vilket helt klart är värt att slussa in pengarna på.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 24/1

Speltips: Under 0,5 mål

Odds: 12,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier