5/12 2018 Speltips Manchester United Arsenal

Speltips och odds: Arsenal – Chelsea 27 maj

Spelårets sista titel ska delas ut i England. Blir det Arsenal eller Chelsea som plockar hem FA-cupen? Vi hoppar fram redan till lördagen och testar en 3,75-oddsare från den stora finalmatchen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Till sist plockade Chelsea hem Premier League utan större problem. Galna 93 pinnar spelades in på 38 matcher och det var egentligen total klasskillnad mot de andra konkurrenterna. Antonio Conte och hans mannar har visat klassen nästan ända från starten.

Delvis, till stor del, har det stenhårda kollektiva arbetet bäddat för succén – och nu kan även dubbeln kammas hem. Men sedan ska det ju också nämnas att Antonio Conte haft ett fantastiskt material att arbeta med. Spetskvalitéer på varenda position!

Bara det faktum att en spelare som Cesc Fabregas tillbringat stora delar av säsongen på bänken, det talar för sig självt.

Runt Arsenal är det samma visa som alltid. Missnöjet gentemot och avgångskraven på tränaren Arsené Wenger är stort och mindre har det inte blivit då klubben hamnade utanför Champions League-området – på femteplatsen. Detta trots att serien avslutades med bravur.

Oddsen borde vara tajtare

Matchen spelas på klassiska Wembley Stadium, alltså neutral plan. Hemma-/bortafaktorn är således bara att bortse från innan ni placerar ett spel.

Att Chelsea ska vara favoriter är tveklöst, men jag vill inte heller vifta undan Arsenals chanser här. Trots allt ståhej runtom och i klubben, så imponerade de stort under slutspurten av serien, där fem raka vinster radades upp – alla med minst två baljors marginal.

Sedan är Arsenal erkända FA-cupspecialister; vunnit två av de tre senaste upplagorna.

Det är inget snack om saken; att Chelsea är hungriga på dubbeln, men samtidigt kan det finnas viss risk för mättnad efter allt firande i och med Premier League-titeln. Den stora uppgiften är ju ändå löst.

Skulle vilja se lite tajtare odds, om jag hade haft titeln oddssättare, här och därför spelas Arsenal +0 mål (asian handicap) till 3,75 x insatsen hos LeoVegas. Det betyder att vi får insatsen tillbaka om det skulle stå oavgjort efter 90 spelade minuter.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 27/5

Speltips: Arsenal +0 mål (asian handicap)

Odds: 3,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier