28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Arsenal – Crystal Palace 20 januari

Här finns värde att tälja, kära läsare! Återigen handlar det om Arsenal och hur de tenderar att överskattas. Näst upp – hemmamatch mot lokalrivalen Crystal Palace, i ett Londonderby!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lördag, klassisk avsparkstid, 16:00, är det alltså Arsenal mot Crystal Palace på Emirates Stadium.

Det må vara en derbybatalj, men knappast en av de hetare sådana. Rivaliteten mellan klubbarna är inte särskilt djup och matchen är inte ens TV-sänd. Dessvärre, ska nämnas.

Men intressant, det kan det bli! Arsenal är helt ur form, störs av stora flyktrykten och har tränaren Arsené Wenger rejält pressad. Detta mot ett Crystal Palace som känner medvind och hoppas kunna ta revansch från december månads bittra 2-3-förlust mot just ”Gunners”.

Läge för skräll

Det är väl bara att fortsätta utnyttja, hur Arsenal överskattas? Absolut! Inte minst här, när ”Gunners” helt och hållet tappat stilen och därutöver störs av diverse flyktrykten. Svårt att hitta fullt fokus som situationen ser ut.

Alexis Sánchez är den det snackas mest om och av vissa rapporter att döma kan han lämna klubben när som helst. Mesut Özil är också ett hett diskussionsämne. Under veckan har även Theo Walcott lämnat för spel i Everton.

Den förstnämnda av spelarna ovan kommer sannolikt också ställas åt sidan. Stor offensiv kapacitet, frejdighet och finurlighet som försvinner som ett symptom på det.

Hela fem raka matcher utan vinst har Arsenal för närvarande. Senast tappades 1-0 till en 1-2-förlust mot AFC Bournemouth och det är förstås under all möjlig kritik.

Crystal Palace är däremot en klubb som mår allt bättre, kontra från i början av säsongen. Roy Hodgson har fått ordning på grejerna, med lycka samlat ihop truppen och det är blott två förluster på de 13 senaste matcherna ett facit på. För exakt en vecka sedan plockades Burnley ner med 1-0.

I slutet av 2017 vann Arsenal en öppen och jämn fajt mot Crystal Palace med siffrorna 3-2, men då var läget också helt annorlunda. Revansch för Palace nu?

Crystal Palace draw no bet är ett skoj och helt klart värt spel till 5,30 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 20/1

Speltips: Crystal Palace draw no bet

Odds: 5,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier