24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Arsenal – Leicester 11 augusti

Äntligen! Under fredagen drar Premier League igång och upp till kamp bjuder Arsenal och Leicester. En målskytt är hittad inför premiären och spelet är värt 3,60 gånger pengarna. Tack, Betway!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Väntan är över och svenskarnas favoritserie Premier League startar. 20:45 tas avsparken på klassiska Emirates Stadium och dit kommer alla blickar vara riktade…

Frågan som ställs om Arsenal är – hur stort tålamod har man för Arsené Wenger? Den lojale fransosen har ifrågasatts under flera år när de stora titlarna uteblivit och känslan är att det här blir lite av sista chansen för honom. Truppen är inte speciellt förstärkt, men det bästa av besked verkar lämnas – Alexis Sanchez stannar kvar! Vem kunde tro det för en, ett par månader sedan?

”Gunners” vann för övrigt Community Shield-finalen mot Chelsea förra veckan. Ett stort styrkebesked.

För Leicester var förra säsongen ett äkta mellanår. Seriesegern 2015/16 – den största skrällen i modern fotbolls historia – följdes upp av en mittenplacering, men en fantastisk Champions League-sejour. Kvalitet finns i truppen – men är de överskattade? Det får tiden utvisa.

Tre mål på fyra matcher mot Arsenal

Vi ska inte sticka under stolen att det råder klasskillnad, men en premiär är en premiär och Leicester har en del spetskvalitéer – inte minst i en viss Jamie Vardy. Han har dessutom stått för tre baljor i de fyra senaste matcherna mot just Arsenal.

Fokus är alltså på Jamie Vardy…

Den sent blomstrande anfallaren har sådana kvalitéer som passar utmärkt i matcher som denna; med sitt smarta djupleds- och boxspel. Detta när Arsenal ska styra och ställa i spelet och kan bli sårbara vid bolltapp.

Och som vi vet brukar premiärer bädda för skrällar. Även om Leicester inte lyckas knipa en pinne eller fler bör de i alla fall ha alla chanser att få pryda målprotokollet – via just Vardy?

Jamie Vardy målskytt ”anytime” spelas till 3,60 x såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 11/8

Speltips: Jamie Vardy målskytt ”anytime”

Odds: 3,60

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier