28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Arsenal – Östersund 22 februari

Arsenal mot Östersund på Emirates Stadium! Det var knappast en match man kunde förutspå skulle ske för ett år sedan, eller hur? Nu må ”Gunners” i praktiken redan satt spiken i kistan och det öppnar för ett specialspeltips.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Och speltipsen bara fortsätter pricka in här på Superspelen. 0-0 i halvtid – liksom efter fulltid – mellan Sevilla och Manchester United kunde rättas grönt till 2,75 gånger pengarna. Veckans Champions League-speltips innan dess, till trippla insatsen, kunde detsamma. Ny succé när vi skiftar över till Europa League?

Östersund, ja – det är fantastiskt imponerande att de ens kommit hit; hur de värjt undan, på pappret, klart bättre motstånd och rentav erkända pjäser på den europeiska scenen. Lite väl tufft kom det dock att bli mot Arsenal och hemmamatchen slutade upp i en klar 0-3-förlust.

Det finns dock fortsatt mycket att spela för, i alla fall för ÖFK-spelarna. De har inte spelat på en i närheten av lika stor arena eller scen någon gång i deras karriärer och för flertalet av dem kan vi anta att det här även blir toppen i deras karriärer.

För Arsenal har de finalen i Ligacupen mot Manchester City i siktet och kommer därför rotera friskt, av alla rapporter att döma. Men namnen som kommer ta plats på banan är förstås fortfarande på en helt annan nivå än Östersunds.

Om man nu, mot all förmodan i världen, skulle tro på Östersund – kan man hitta odds på 101,00 x insatsen för att de vänder på det här. Men det skulle vi absolut inte rekommendera av en enkel anledning: att det helt enkelt inte händer.

4,35 – värt en TV-peng

Ett specialspel från kortmarknaden. Det ställer vi ut inför matchen och tanken runt detta är enkel.

Vi väntar oss en match där Arsenal är spelförande – och sannolikt vinner – men det inte exploderar i någon mening. Östersundspelarna ska bara njuta av det här. En match som präglas väldigt lite av direkt kampspel och rena tjuvnyp är därför vartåt vi lutar. Mer spelglädje och vänskaplig karaktär.

Få kort! Men de rena underspelen är inte på den svårighetsgrad vi vill placera oss på – utan höjer den rejält…

Oavgjort i ”kortmatchen” – att de får syna samma antal kort – känns värt en TV-peng till 4,35 gånger pengarna hos Unibet. Noll eller ett kort vardera?

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:05, torsdag 22/2

Speltips: Flest kort: oavgjort

Odds: 4,35

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier