24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Arsenal – Tottenham 18 november

Ett spelarkort till ett överodds om 3,75 x såsen investeras i när årets första norra London-derby mellan Arsenal och Tottenham väntar.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Observera att avsparken tas redan 13:30, så ni inte missar att klippa till på detta drömodds. Möjlig risk att oddset monteras ner närmare avspark också.

Nu är det upp till bevis för Arsenal! De har inte räckt till i de stora matcherna och även åkt på ett par bottennapp när nivån på motståndet skruvats ner, varpå de inte är bättre placerade än sexa i tabellen. Upp till Tottenham på tredjeplatsen, samma antal pinnar som Manchester United precis ovan, är avståndet på fyra pinnar.

Även Tottenham är pressat att vinna, ska nämnas – om de vill utmana om titeln, vilket förstås är målet med det här spelarmaterialet. Glappet om åtta poäng till serieledande och hittills helt fantastiska Manchester City måste hämtas in. Då skulle det sitta utmärkt med en trea mot lokalkonkurrenten, ”Gunners”.

Det har varit ett uppehåll, vilket betyder ökad ovisshet inför matchen. Hur står det till på formfronten? Tottenham har i alla fall fått ett – mycket viktigt! – formbesked från den stora mittfältsstjärnan, Christian Eriksen, som smällde dit tre baljor mot Irland när Danmark säkrade en VM-plats i playoffet.

Karaktär kommer krävas

Är Arsenal av toppmaterial? Undertecknad menar – nej. Ser inte att de kan plocka en Champions League-plats, om inte via Europa League. Konkurrensen är för hård när motståndarna värvat på bra och smart, medan de står och stampar under Arsené Wenger.

Men räknas bort kan de inte, på hemmaplan, i ett derby som detta.

Eftersom Arsenal haft sådana problem i toppmatcherna, kommer mycket handla om att visa karaktär här – någonting jag är säker att de tryckt på inför matchen. Vem om inte Laurent Koscielny ska steppa fram då?

Koscielny är lite av hjärtat i laget; en lojal och kvalitativ mittback. Kan vara lite brysk ibland och här borde han axla rollen som ledare – när det behövs som mest. Risken att han trampar över linjen för vad som är okej och inte, finns dock där. I en trebackslinje, som det kan bli på tal om här, blir han extra utsatt.

Två kort på åtta matcher i årets Premier League har han åkt på och näst senast lagen möttes fick han syna ostskivan.

I och med att det är ett derby och det kan smälla till lite extra, finner undertecknad värde i att Laurent Koscielny får syna minst ett kort till oddset 3,75 hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 13:30, lördag 18/11

Speltips: Laurent Koscielny får minst ett kort

Odds: 3,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier