23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Arsenal – West Ham 19 december

Cupfotboll brukar öppna för skrällar, och när det finns flera indikationer på att en sådan kan vänta i kvartsfinalderbyt mellan Arsenal och West Ham United klipper vi till på en rejäl högoddsare – 6,50 gånger pengarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips, Wayne Rooney att måla och assistera, satt som en smäck till 12,00 x såsen. Nu hoppas vi fortsätta skörda polletter till er läsare!

David Moyes är namnet på räddaren – eller? – för West Ham. Efter lite småproblem direkt när han anlände som tränare, har situationen rett upp sig. Fokus har varit att sätta försvarsspelet, vilket de lyckats med briljant på sistone; hållna nollor i de tre senaste matcherna – mot Chelsea, Arsenal och Stoke. Sju poäng av nio möjliga har det blivit i dessa också.

För Arsenals del var det, efter en svit om tre matcher utan Premier League-segrar, av största betydelse att det blev en trea senast mot Newcastle United. Den satt dock en bra bit inne – 1-0 slutade matchen. Tätt på efterkälken i det tajta, spännande och intensiva racet om Champions League-platserna är de fortsatt.

Rejäl högoddsare

Cupen är alltid extra oviss med rotation- och motivationsfaktorn. Nu när spelschemat är så tajt under december månad ökar den ännu ett snäpp, vilket får oss att se stort, oerhört stort spelvärde i West Ham.

Sedan är det bekant att spelbolagen och marknaden tenderar att överskatta Arsenal och deras kvalitéer.

Och nu har vi ett Arsenal som varit allt annat än sprudlande på senare tid. Offensiven är avtrubbad och det var väldigt påtagligt i just förra veckans möte mot West Ham. Kunde mycket väl ha slutat upp i en trea för ”The Hammers” där.

West Ham har visat vilken kapacitet de det facto har på sistone; vunnit över Chelsea och spelat oavgjort mot Arsenal hemma samt vunnit klart borta över Stoke. De ska ha stor kredd för hur situationen vänts på.

Så, spelet då? Vi håller det enkelt och spelar den raka tvåan till 6,25 gånger degen hos fantastiska LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 19/12

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa

Odds: 6,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier