28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Atalanta – Milan 13 maj

Ett speltips till 3,50 gånger pengarna har hittats till lördagens Serie A-batalj mellan Atalanta och Milan, som båda är uppe i Europaskiktet och huserar.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En pinne till på tre matcher. Med största sannolikhet inte ens det. Det är vad som krävs av Atalanta för att säkra spel i Europa till kommande säsong och det är förstås en stor succé – en storskräll! För vi kan väl ändå slå fast att det är klart?

Vi är i en era där flera av de stora klubbarna i Italien håller på att vackla, och en av dem är tveklöst Milan.

Faktum är att Milan hittas under Atalanta i tabellen, en plats och sex pinnar. Kan de stanna kvar där – man jagas häck i häl av Inter och Fiorentina – är Europaspel säkrat och efter alla om och men är det någonting man skulle få vara nöjda över, även om en klubb av Milans kaliber ska sikta och siktar högre.

Lagen nöjda med kryss

Illa tajmat till slutspurten på spelåret har Milan hamnat på helt fel spår. 1-4-förlusten hemma mot Roma senast var den fjärde raka matchen utan vinst, två kryss och två förluster. Gäller att steppa upp – och det nu.

Pressen är förstås på Milan och om de kan knipa en pinne, vore det positivt eftersom försprånget gentemot de jagande konkurrenterna skulle behållas även efter omgången – oavsett resultat i övriga matcher.

Och eftersom Atalanta säkrar Europaspel vid händelse av en plockad pinne, är det förstås någonting de också kan köpa.

Det ska också nämnas att Atalanta kryssat en hel del på sistone; i fyra av de fem senaste matcherna. Fortsätter på samma spår, mot ett formsvagt och desperat Milan? Det skulle absolut inte förvåna.

Krysset finns till 3,50 gånger pengarna hos Bet365, men också till liknande siffror hos flera andra bookies, och vi passar på att kasta in

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 13/5

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,50

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier