30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Athletic Bilbao – Atlético Madrid 20 september

Annat än en tajt historia mellan Athletic Bilbao och Atlético Madrid har vi svårt se förutse i samband med deras match på San Mamés Barria. Valet av spel landar i en 3,20-oddsare…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Onsdagen är en fantastisk sportdag och vårt favoritspel hämtas alltså från Spanien och den här tungviktsmatchen.

Det här är två klubbar som ska vara uppe och slåss om platserna ut i Europa. Atlético Madrid tänkta som mer av ett topp tre-material, Athletic Bilbao strax där bakom – som det blev förra året. De förstnämnda spelar Champions League, de sistnämnda Europa League. Men knappast så att skillnaden är enorm.

I årets tabell är det nummer sex mot fem i tabellen. Atlético Madrid är en pinne före kvällens motståndare, men kan ändå inte vara helt tillfredsställda med vad som presterats. Känns som man backat lite, även om det fortfarande finns potential att utmana toppen på flera håll och kanter, inhemskt och i Europa.

Athletic Bilbao kommer till spel med en 0-1-förlust borta mot Las Palmas. En käftsmäll, inte minst då målet släpptes in så sent som i den 87:e minuten. Det följde upp 0-0 borta mot Hertha Berlin i Europa League-premiären.

Och Atlético Madrid kommer istället från en vinst med siffrorna 1-0, när ett ett Málaga helt under isen stod för motståndet. Knappast den bästa av prestationer under året.

Tätt, jämnt och – oavgjort

Ja, en tajt match förutspår vi här.

Lagen har båda visat upp offensiv impotens på sistone. Atlético Madrids hade spelat två raka 0-0-matcher innan 1-0-vinsten senast medan Athletic Bilbao inte nätat på två matcher på raken. Varit svårt att både skapa chanser och förvalta dem.

Men det som nästan är ännu mer relevant i sammanhanget är att Bilbao hade hållit nollan i – hör och häpna – fem matcher innan torsken senast. Defensivt har man med andra ord fått ordning på grejerna.

Normalt är Athletic Bilbao hemmastarka och Atlético Madrid kan vara en favorit i fara…

Oavgjort, rakt kryss, plockas till 3,20 gånger degen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, onsdag 20/9

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,20

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier