24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Athletic Bilbao – Eibar 26 januari

Är ni ute nytt spelvärde? Välkomna! Nästa speltips hämtar vi från fredagsbataljen mellan Athletic Bilbao och Eibar, i form av en 3,55-oddsare. Vilken, plus allt inför matchen, oddsen och bonusar hittar här.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Sedan mitten av november och framåt, 10 matcher i Primera División, har det inte blivit en enda förlust i ett Athletic Bilbao som dessförinnan var i total kris. Något jättelyft har de ändock inte fått i tabellen, som ett symptom på osunt många oavgjorda utfall i matcherna.

Från säker mark, mittenskiket av tabellen, siktar Bilbao på Europaplatserna. Konkurrensen är stenhård, det vet vi om, men visst finns kapaciteten i det här spelarmaterialet. Gäller att växla upp på allvar.

På ett omfattande vis – även om kravbilden inte är lika omfattande – påminner Eibars säsongsutveckling om Bilbaos. De inledde knackigt, för att ha hittat rätt under vintern. Formraden? 6-2-1! I och med denna skörd hittas man ovanför kvällens motståndare.

Dessvärre, för deras del, pekar formkurvan lite neråt för Eibar. Mot Málaga, som då hade en helt ny tränare vid rodret, fick man bara oavgjort, 1-1, och det följde upp en knapp 0-1-förlust mot Atlético Madrid. Någon större fara är det ändå inte på tal om.

Att spelbolagen fortfarande har en större tro på en klubb som Athletic Bilbao kontra Eibar är tveklöst. Smaka bara på siffrorna uppdukade på 1X2-marknaden: 1,91-3,55-4,90.

Svårslagna lag

Siffrorna ovan är knappast sådana vi köper. Ser absolut Eibar som en favorit i fara – men det är inte den raka tvåan som främst lockar, utan krysset. Att vi har oavgjort när 90 minuter är summerade.

Varför detta?

Vi har två riktigt svårslagna lag som ska göra upp, först och främst. Sedan finns det anledning att tona ner Athletic Bilbaos framfart, den förlustfria sviten, eftersom det blivit så pass många oavgjorda utfall. Vissa svårigheter att dra det längre strået.

I egenskap av hemmalag ska Bilbao vara de som pushar på framåt – någonting som Eibar, som har en del skicklighet i omställningsspelet, borde hantera någorlunda väl.

Summa summarum: det här blir tätt, jämnt och kan sluta hur som helst. Vårt utgångstecken och således speltips blir däremot krysset. 1-1, eller varför inte 2-2? Det känns som mer än tänkbara resultat såhär på förhand.

Oddset för detta står som bäst i 3,55 – tack Bethard! – och det får ses som ett riktigt bra klipp.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 1 000, spela för 2 250 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, fredag 26/1

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,55

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier