2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Athletic Bilbao – Leganés 11 mars

Tankarna blir lite kortare inför kvällens match från Spanien, där Athletic Bilbao tar emot Leganés på San Mamés Barria – och vi lyfter fram en smakrik 3,25-oddsare, där en viss bookie sticker ut hakan.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En handfull fantastiska matcher ska avverkas denna söndag – allt från i Premier League till italienska Serie A. Eller varför inte Old Firm-derbyt i Skottland?

Det här är förstås en av de mindre heta matcherna, men att spelvärdet finns där tvekar vi inte en minsta sekund på. Lagen det handlar om är sådana som är helt fast i tabellens mittenskikt. Glappen är alldeles för stort både uppåt, till Europa, och neråt, till det röda tabellområdet.

Av Athletic Bilbao kan inte detta summeras ihop som annat än ett praktfiasko. Klubben, utifrån den självbild som finns, ska spela ute i Europa och det var ändå vad man väntade: att de i alla fall skulle vara uppe och nosa på Europa League-platserna. Materialet, namn för namn, är det nämligen absolut inget fel på.

Desto mer tillfredsställda kan Leganés vara. De var på vippen att trilla ur La Liga under fjolåret och var återigen svårt bottentippade – men nu med kontraktet i stadig hand. Det ska de verkligen ha en eloge för. Konkurrensen är knappast lätt i det spanska finrummet, inte ens i botten.

Stärkta – men vinner sällan borta

Varför krångla till det? Spelvärdet är enkelt identifierat – och det är i allmänhet de skrällbetonade sådana, men framförallt får vi känsla för krysset. Att vi har lika på tavlan när 90 minuter är summerade.

Dessutom är Bethard så pass generösa att de erbjuder 3,25 gånger pengarna för det och det är runt 15 punkter bättre betalt än hos nästan alla andra bookies. Tack och bock, hälsar vi!

Efter en klart sämre svit hittade Leganés tillbaka senast, med en 2-0-vinst över Málaga. Inte det starkaste av motstånd, men ändå skönt att hitta tillbaka på vinnarspåret. Lär förstås stärka dem här.

Men visst, det är ytterst sällan som Leganés vinner – på bortaplan.

Det här är en mittemellan-match för Athletic Bilbao, innan första mötet mot Marseille i Europa League och det andra. De är i 1-3-uppförsbacke och som situationen ser ut hamnar sannolikt denna match lite i skymundan.

Krysset tar vi utan att blinka. Det känns som ett mycket bra spel till 3,25x på förhand.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, söndag 11/3

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,25

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier