30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Atlético Madrid – Real Madrid 10 maj

Nu ska den andra finalisten i Champions League koras och de som gör upp om den platsen är Atlético Madrid och Real Madrid – i en match som här inför returen ses som avgjord. Trots detta har vi lyckats identifiera spelvärde i form av en 4,20-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Visst är Atlético Madrid helt borta här?

Efter ett suveränt hattrick – vilken sinnesjukform han är i! – signerat Cristiano Ronaldo har vi 3-0 till Real Madrid inför returen på Vicente Caldéron och med den skillnad man ändå får erkänna råder mellan klubbarna och materialen, skulle endast ett mirakel kunna rädda Atlético.

Det faktum att det är ett huvudstadsderby innebär dock att det finns ett anseende att rädda för Diego Simeone och hans spelare. Knappast deras stil att falla handplatt; det ska arbetas stenhårt in i det sista och förhoppningen är att det ska räcka till. Lite i den änden man får börja.

Specialspel – till 4,20

Känslan är att en rätt underhållande match kan vänta, trots situationen vi har med en komfortabel 3-0-ledning för Real Madrid – och vi ser en öppning för ett visst tecken på 1X2-marknaden, kombinerat med en måltanke.

Atlético Madrid har tillhört den europeiska toppen i flera år nu, men skiljer sig till stor del från resterande konkurrenter. Man har kanske inte det materialet som krävs för att krossa motståndarna, i synnerhet när nivån skruvas upp, utan är mer stabila i sina prestationer och har ett fantastiskt försvarsspel över hela banan – från anfallet till målvaktsposten.

Framförallt har jag svårt att se dem kliva på framåt blint med tanke på vilka kvalitéer som finns i Real Madrids omställningsspel. Om man kliver i fällan, kan en matchbild som passar Real perfekt formas – men risken är också att de, åtminstone närmare slutet, måste kliva i den.

Låt säga att Atlético skulle leda med 1-0 i mitten av andra halvlek, då måste positionerna tryckas uppåt – något som snarare öppnar för Real Madrid att kvittera i matchen och med det avgöra dubbelmötet. Därefter, vid ett sådant scenario, ska väl matchen bara spelas av?

Score draw – att det blir mål åt båda håll samt oavgjort i matchen – spelas till 4,20 gånger pengarna hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 10/5

Speltips: Score draw

Odds: 4,20

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier