24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Atlético Madrid – Sevilla 23 september

Observera! Avspark 13:00. En tidig toppbatalj i det spanska finrummet, mellan Atlético Madrid och Sevilla, står på lördagens meny och från matchen presenterar vi ett speltips värt fyrdubbla såsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Andraplacerade Sevilla med tredjeplacerade Atlético Madrid. Det är sannerligen en höjdare vi har att se fram emot, där vinnaren kan knappa in på serieledande och ännu fullt inkasserande Barcelona.

Vi vet om vilka kvalitéer dessa parter har, men de – åtminstone Sevilla – är inte tippade att kunna utmana om den där titeln, som mest bytt ägare mellan Real Madrid och Barcelona på senare år.

Sevilla slarvade bort två pinnar i La Liga-premiären mot Espanyol, där man bara fick oavgjort – men därefter är fyra raka vinster uppradade, i vilka nollan hållits intakt. Gynnsamt spelschema, ja, men detta Sevilla visar att de menar allvar. Krysset borta mot Liverpool i Champions League-premiären mot Liverpool var inte heller fy skam…

Atlético Madrid har vunnit tre seriematcher, spelat oavgjort i övriga två. Det blev en 2-1-vinst borta över Athletic Bilbao i en tajt match senast, med visst flyt. Motståndarna skapade en hel del och sumpade bland annat chansen att ta ledningen från straffpunkten strax före halvtidsvilan. Atléticos premiär slutade för övrigt också i ett kryss, borta mot italienska Roma.

Sevilla inte utan chans

Viss ovisshet växer till liv i och med att klubbarna har CL-spel i veckan som kommer – kommer de eventuellt rotera här? Om så blir fallet, borde det ändå bli knappt. Fruktansvärt viktiga poäng som ligger i potten.

Här tror jag ändå att Sevilla ska ha en bra chans och anser därmed att oddssättarna, som presenterar Atlético Madrid med ett stort favoritskap, överskattar eftermiddagens värdskap på Wanda Metropolitano.

Atlético hade flyt mot Athletic Bilbao och känns väl inte helt övertygande, trots att det ännu inte blivit någon förlust. Finns vissa svårigheter att komma till de öppna möjligheterna då och då.

Och om vi tittar på Sevilla har de å ena sidan inte ställts mot något toppmotstånd ännu, men trots allt visat upp en fin stabilitet i spelet och ett solitt försvarsspel. Kan absoluta streta emot här, är känslan.

Oavgjort, det raka krysset, blir spelet till 4,00 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:00, lördag 23/9

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier