23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Barcelona – Juventus 12 september

Är ni redo? Champions League är tillbaka! Vi passar på att spela en 4,30-oddsare till den fantastiska matchen mellan Barcelona och Juventus på Camp Nou.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Längtan är över! De europeiska toppdivisionerna rullar på i full fart och nu är Champions League tillbaka. Fotbollens finrum, de bästa och största matcherna.

Här är det två av de främsta favoriterna till Champions League-titeln. Ett revanschlystet Barcelona, som inte nådde upp i önskad eller väntad nivå under fjolåret; misslyckades med att vinna varken La Liga eller just CL. Enda skalpen? En liten sådan, i form av Copa del Rey. Räknas knappt för en klubb av deras storlek och kaliber.

Juventus vann, vilket blivit till en vana, Serie A och är stora favoriter till detsamma på nytt. Det räckte inte ända in i kaklet i Champions League-finalen då man föll på målsnöret, finalen mot Real Madrid. Äventyret var dock, i det stora hela, lyckat. Mycket positiva jargonger. Bland annat skickades just Barcelona ut i kvartsfinalen med 3-0 över 180 minuter.

Lagen har en seriestart som påminner starkt om varandras. Båda förlorade de inhemska Supercupfinalerna och har inlett Primera División respektive La Liga med tre raka vinster – mot klart sämre motstånd. Helt annat test här.

Juventus löser oavgjort

Det vi lutar åt inför matchen är – en tajt historia.

Barcelona, ja. Är de lite överskattade? Det vill i alla fall jag mena. Tycker inte att de imponerade förra året och nu den topptrio som har skrämt upp försvar från hela världen – Leo Messi-Luís Suárez-Neymar – är nu bruten i och med att den sistnämnda lämnat. Man levde mycket på deras samspel.

Så, mer uddlöst nu?

I förra årets CL-möte dessa två emellan på Camp Nou slutade oavgjort – en match där Juventus mest bevakade efter den starka 3-0-vinsten hemma. Nu tänker vi oss lite av en liknande matchbild i och med att ett kryss för deras del skulle betyda fördel i kampen om förstaplatsen.

Oavgjort – 0-0 eller 1-1? Spelet blir alltså det raka krysset till 4,30 x smeten hos Bethard, som har en välkomstbonus om 125% extra upp till 1 250 kronor.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 12/9

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,30

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier