23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds Basel – CSKA Moskva 31 oktober

En av de mindre heta, åtminstone om vi ser till namn, tisdagsmatcherna i Champions League bjuder Basel och CSKA Moskva på – men spelvärdet finns där, och det är stort. Ska ryssarna verkligen räknas bort här?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

1. Manchester United, 3: 3-0-0, 9p, +7 mål
2. Basel, 3: 2-0-1, 6p, +4 mål
3. CSKA Moskva, 3: 1-0-2, 3p, -4 mål
4. Benfica, 3: 0-0-3, 0p, -7 mål

Om CSKA Moskva ska knipa andraplatsen bakom dominanta Manchester United och därmed få spela CL-slutspel, då måste de nästan vinna den här matchen. Annars ser det mörkt, kolsvart ut.

Detta efter att Basel plockat hem de tre pinnarna i inbördes mötet i Ryssland; 0-2 stod på resultattavlan efter 90 minuter – en match som schweizarna spelade smart, effektivt och stod för en stark arbetsinsats i.

Grupp A:s jumboplats står samtidigt Benfica, som på förhand ansetts vara bäst efter Manchester United, men de har inte alls förmått att leverera som önskat; kan dock fortfarande knipa tredjeplatsen – om de får hjälp av Basel här.

CSKA har kapaciteten att skrälla

Favoritskapet är såklart befogat, Basels. De var bättre i det omvända mötet, vann och har nu hemmaplan. Men ska det vara såhär stort? Ger faktiskt CSKA Moskva bra chans att skrälla till det i Schweiz.

Spelare för spelare kan CSKA absolut mäta krafterna med Basel. Där är skillnaderna relativt små och ryssarna stod för en suverän bortamatch mot Benfica i premiären – en som de vann med 2-1, trots extremt lite bollinnehav. Kanske passar dem bättre att nu kunna backa i positionerna och ställa om, snarare än att föra dansen?

Och mötet i Ryssland var knappast CSKA Moskva oävna i. Basels 2-0-balja kom i den 90:e minuten när motståndarna tryckte upp positionerna och lämnade ytor bakåt.

CSKA kommer absolut inte vara nöjda med oavgjort här och kan offra en del om det skulle stå oavgjort närmare slutet. Minskar kryssrisken, såklart.

Flera spel är av intresse och den minsta gemensamma faktorn är att CSKA Moskva underskattas av spelbolagen.

Spelet håller vi enkelt – den raka tvåan till 5,05 gånger fläsket hos fantastiska Bethard. Missa inte att öppna ditt konto hos dem nedan…

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 31/10

Speltips: CSKA Moskva vinner, rak tvåa

Odds: 5,05

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier