30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Basel – Manchester United 22 november

Vem blir sista målskytt i Basel – Manchester United? Ett spelvärt objekt är identifierat, till hela 4,75 gånger degen. Här är det, utan minsta tvekan, värt att investera…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nu kan man ju inte annat än att se Manchester Uniteds slutspels- och förstaplats som helt klar. Skulle ett mirakel sällan skådat till för att fallet inte skulle bli sådant, när de har hela sex pinnar ner till Basel och CSKA Moskva med sex kvar att spela om – samt tre plusmål i inbördes målskillnaden mot dem.

Men här blir det alltså klart, förstaplatsen, om de tar minst en pinne från St. Jakob-Park och Basel.

Den andra slutspelsplatsen fajtas Basel med CSKA Moskva om. De står på samma antal pinnar nu, schweizarna med fördel i inbördes statistiken. En poäng skulle vara guld värd för dem i den här matchen. Kan de fixa en sådan?

Om vi tittar till oddsen – ja, chansen är stor. Manchester United anses av spelbolagen ha cirka 50% chans att vinna, vilket i undertecknads bok är för lite. Hade, om jag haft titeln oddssättare, inte velat peta ut en punkt över 1,80 x insatsen för spelet.

Så, för den som vill kan man spela en rak tvåa, för exempel. Men ja, vi gillar ju högoddsare här på Superspelen…

Hoppar in – målar?

Spelaren som är i fokus, den sista målskytten, är – Zlatan Ibrahimovic. José Mourinho har deklarerat att han kommer starta på bänken, men det skulle inte förvåna om han fick runt en halvtimme på planen här. Mot Newcastle – en match som vanns med 4-1 – fick han cirka kvarten i veckan.

Nu må Zlatan ha en lite mer tillbakalutad roll efter skadan och eftersom Romelu Lukaku nu finns på spetspositionen, men svenskstjärnan är en erkänt fantastisk målskytt och har fötter som kan avlossa de värsta typen av missiler.

Och om Manchester United skulle få en sen straff, är det inte otänkbart att just Zlatan får ta den…

Zlatan Ibrahimovic som sista målskytt i matchen synas med glädje till 4,75 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, onsdag 22/11

Speltips: Zlatan Ibrahimovic sista målskytt

Odds: 4,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier