3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: BK Häcken – Kalmar FF 29 oktober

Ångesten är signifikativ för matchen mellan BK Häcken och Kalmar FF. Göteborgarna är ute efter en Europaplats och smålänningarna ska säkra kontraktet. Oddsen, är de inte lite missvisande? Klipp till 5,30 gånger degen plockas!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det ska en herrans massa till för Kalmar att inte hamna ovanför kvalplatsen när både Jönköping Södra och GIF Sundsvall båda jagar fyra poäng bakom med sex kvar att spela om för lagen.

Men det är klart att KFF, som växt till sig under hösten, vill ta tag i det på egen hand. En vinst på Bravida skulle säkra det allsvenska kontraktet – och det vore förstås oerhört skönt inför den avslutande matchen, att sitta i den sitsen. Formen? Den är svårbedömd.

Uppe i toppen av serien är det tajt. Häcken behöver vinna, helst med flera mål, för att ha minsta chans på seriens tredjeplats, men också fjärdeditot är av betydelse att plocka. Östersund är en trea ovanför med en match mer spelad och tredjeplacerade Djurgården likaså, fast med samma antal spelade.

Summa summarum; det är fruktansvärt viktiga poäng på spel.

”… är i överkant”

Det stora favoritskapet att spela hem dessa pinnar är förstås Häcken, och det ska de också axla – men ska det vara såhär stort? Desto mer tveksamt. Kan faktiskt se Kalmar vinna den här matchen och till de rådande oddsen krävs inte en sekunds tvekan från min sida.

Häcken stod för en fin insats, men fick bara oavgjort, 1-1, borta i nyckelmatchen mot Djurgården senast. Här måste de vinna, vilket innebär att de måste öppna upp sig om det skulle stå oavgjort närmare slutspurten. Bakslag?

Och det var ju inte speciellt länge sedan Häcken hade en äkta mardrömsperiod… Inte omöjligt att falla tillbaka, med den klassiska frossan.

Kalmar är förvisso inte supervassa på plast, som pryder Bravida Arena, men har haft en bra höst och är säkerligen fyllda av revansch efter 0-2-förlusten mot J-Södra senast. Prestationen – bara att lämna åt sidan.

Lite allt eller ingenting-känsla över matchen.

5,30 gånger pengarna för den raka tvåan är dock i klar överkant och måste synas. Tack, Betser!

  Rygga spelet hos BEtser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 17:30, söndag 29/10

Speltips: Kalmar vinner, raka tvåan

Odds: 5,30

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier