12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Blackburn – Aston Villa 29 april

Blackburn mot Aston Villa, det står på menyn här på Superspelen. Botten mot mitten – och en motivationsfaktor av extra stor betydelse. Vi testar lyckan till 3,30 x smeten!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är fullspäckat med Championship under lördagen, tillsammans med ett par händer fulla av andra sportevent. Underbart! Precis som det ska vara.

Spelet och resultaten har förbättrats för Blackburn, men de uteslutna vinsterna tär hårt och kanske vaknade man till liv för sent? Laget är tredjejumbo i serien och sålunda på en av platserna som leder till Championship. Dock; bara två pinnar upp till säker mark och bättre målskillnad än konkurrenten ovanför. Hoppet lever!

Gästande Aston Villa är fast i mittenskiktet av tabellen. Finns ett flertal platser som man kan studsa upp samt riskerar att tappa – men ingenting at större betydelse. Varken platserna ut i Europa är inom räckhåll och avståndet till botten klart betydande. Dags att sätta tonen inför kommande år?

Given etta!

Vi är i det skedet av spelåret där motivationsfaktorns betydelse växer enormt – den absoluta slutspurten. Medan vissa trappar ner i tempo och är lite sådär smått halvintresserade, trappar andra upp och blir extremt desperata. Logiskt såklart, eftersom det är sådan skillnad på vad som är på spel.

Två kryss och en vinst är Blackburns facit på de tre senaste matcherna. De har steppat upp flera nivåer och måste ta ännu ett kliv i de två sista matcherna – åtminstone vinna en av dem. Annars blir det svårt.

Så, varför inte redan här?

Ett desperat hemmalag, som visat upp fin form, mot ett halvmotiverat Aston Villa som troligtvis tar rätt lätt på uppgiften. I min bok stinker det etta här – och siffrorna kan absolut skjuta i höjden.

Det finns en massa spel att vraka mellan och vi håller det enkelt med ett spel på den asiatiska handikappmarknaden.

Blackburn -1,0 mål (asian handicap) – vi får insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet – klipper vi till på till de 3,30 gånger pengarna som LeoVegas dukar ut för oss.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 29/4

Speltips: Blackburn -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier