2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Blackburn Rovers – Bury 19 februari

Vi tar spaden och gräver oss ner i den engelska tredjedivisionen, League One, där det botten mot toppen i form av Blackburn Rovers och Bury. Kanske finns det trots allt en liten skrällchans runt hörnet?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

League One är inne i en intensiv fas, när vi nått den senare delen av spelåret och det är nu det verkligen är upp till bevis – inte minst i de olika ändarna av tabellen. Toppen respektive botten.

Blackburn Rovers är mitt inne i den heta och spännande kampen om platserna upp i Championship. Tredjeplatsen innehas, alltså den precis under de två som slussas direkt uppåt och slipper playoff, och till toppen av kullen har de två pinnar. Nervkittlande! Gäller att hålla i ända in i kaklet nu, att inte dippa ihop.

Situationen är å ena sidan helt lik och å andra sidan helt olik för Bury. Det ser dystert, rentav nattsvart, ut i kampen för förnyat kontrakt när de har inte mindre än tio pinnar upp till säker mark. Helt kört är racet dock inte, i och med att hela 14 matcher återstår att spela. Treorna måste trilla in en efter annan – annars är det över. Varför inte spela in en redan här?

Fem förlustfria matcher

En klar tendens till uppsving har vi faktiskt redan fått se från Bury, som både presterar fotboll och resultat som ett helt annat lag än de var innan.

Åtta raka förluster har följts upp av fem förlustfria diton för Bury: två vinster och tre kryss. Motstånden må inte ha varit lika namnstarka som Blackburn, men det visar ändå på att det finns en del att hämta.

Blackburn är knappast på deras topp just nu. ”Bara” två av de fem senaste matcherna har de förmått att vinna och försvarsspelet har varit ett betydande huvudbry för tränaren Tony Mowbray.

Helt förtjusta i Blackburn som så pass stora favoriter som de presenteras som här är vi inte, men det är bara att ta och utnyttja.

Spelar Bury +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – till 2,55 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, måndag 19/2

Speltips: Bury +0,5 mål (asian handicap)

Odds: 2,55

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier