23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Borussia Dortmund – Tottenham 21 november

Det finns ingen anledning att krångla till det inför tisdagens höjdare mellan Borussia Dortmund och Tottenham, där tyskarna hoppas bryta deras mardrömssvit och väcka liv i slutspelsdrömmen. Om de lyckas? Nja…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

1. Tottenham, 4: 3-1-0, 10p, +7 mål
2. Real Madrid, 4: 2-1-1, 7p, +3 mål
3. Borussia Dortmund, 4: 0-2-2, 2p, -4 mål
4. APOEL, 4: 0-2-2, 2p, -6 mål

Hur kunde Dortmund hamna i den här positionen? Att fyra matcher in i det hela, två av dem mot cypriotiska APOEL, inte ha vunnit. Båda matcherna mot dem slutade oavgjorda och de andra förlorades alltså.

Vad som krävs för att slutspelsdrömmen ska leva vidare behöver Dortmund vinna här och Real Madrid svika mot APOEL och inte vinna den matchen. Löjligt mycket som ska till, men såvida chansen finns där, kommer man försöka helhjärtat.

Och lek med tanken att de skulle missa Europa League-slutspelet – om det inte blev Champions League. Det är ju faktiskt mindre tänkbart än att andraplatsen tas över.

Tottenham är klara för slutspelet. Total succé i årets Europasejour. Vinner de här, blir de också ettor. Kan det räcka ända in i kaklet? Har man kapaciteten att utmana om titeln? Matcherna mot mästarna Real Madrid talar i alla fall för det, 3-1 hemma och 1-1 borta.

”Vad är det för ett galet överodds?”

Ja, varför krångla till det?

Det är inte bara i Champions League som Dortmund svikit enormt. Allt som allt; blott en vinst, mot ett Magdeburg, som spelar i den tyska tredjedivisionen, på de åtta senaste matcherna. Det handlar alltså om vad som skulle vara en titelaspirant i Bundesliga och utmanare i CL.

Tottenham har visat klassen och fått ut mycket av deras material. Christian Eriksen och Harry Kane är två som stuckit ut extra mycket.

Nu förlorade förvisso ”Spurs” mot Arsenal förra veckan. Klart det tar på krafterna, att förlora ett derby av den digniteten, men formen borde inte vara i fara och laget har visat att de snabbt kan återhämta sig förut.

3,40 gånger pengarna för den raka tvåan – vad är det för ett galet överodds? Det tas utan minsta tvekan! Bethard erbjuder det.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag, 21/11

Speltips: Tottenham vinner, raka tvåan

Odds: 3,40

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier