30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Bosnien – Grekland 9 juni

Vi ställer in oss på mer kvalfotboll till VM i Ryssland 2018 – fredagsbataljen mellan Bosnien och Grekland, som i första hand slåss om andra- och den eventuella playoffplatsen. Spelet är värt 3,75x och det är i klar överkant. Tack, Bethard!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp H handlar det om – och det är med all sannolikhet Bosnien eller Grekland som kommer lösa andraplatsen. Kvalitetssnäppen är så pass stora och indelningen i gruppen redan nu i princip avklarad.

För närvarande är det Grekland som hittas på andraplatsen, en pinne ovanför motståndarna. Extra imponerande är det att de, innan uppehållet, löste ett bortakryss mot Belgien – gruppledaren och ett av världens bästa landslag. Dessutom var det nära att det blev tre stycken, då 1-1-baljan släpptes in i den 89:e minuten.

Samma motstånd föll Bosnien mot med 0-4, även då på bortaplan.

Nu leder Belgien gruppen endast två poäng ovanför just Grekland, men det skulle nästan krävas ett mirakel för dem att tappa den. Nedanför de här två parterna hittas Cypern, Estland och Gibraltar och de är absolut inte något hot.

Kryssar – på nytt?

När Grekland och Bosnien mötte varandra i november månad förra året slutade det oavgjort, 1-1 – en tajt tillställning med många tjuvnyp och bland annat två röda kort samt en handfull ostskivor.

Här talar mycket för att vi återigen kan vänta oss en tajt tillställning, mellan två hyfsat jämnstarka landslag. Grekland har en supersolid defensiv, men avtrubbad offensiv. Sätter käppar i hjulen för Bosnien, som vi kan anta vilja greppa taktpinnen och behålla den med järnhand?

För Greklands del kan siktet inte vara på annat än det oavgjorda resultatet, i en såhär pass tuff bortmatch. Positionerna lär därför inte tryckas upp fören vid ett eventuellt underläge i matchen.

Om jag hade varit oddssättare, då skulle krysset inte betala en enda punkt över 3,20x – nu sticker Bethard vågat ut hakan och dukar ut 3,75 gånger fläsket för det. Inget snack om saken; bara att investera!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 7/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,75

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier