28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Sunderland – Bournemouth 29/4

En närmast totalt ointressant match står på menyn i Premier League, där Sunderland tar emot Bournemouth på Stadium of Light, varifrån insatsen ska försöka fyrdubblas.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lördag, klassisk avsparkstid, beräknas avsparken tas.

Sunderland. Vart ska man börja? De har haft en mardrömssäsong, från början till slut. Sebastian Larsson, som för övrigt är avstängd här, och hans lagkamrater har visats inte hålla standarden för Premier League-spel – inte ens i närheten. 21 pinnar på 33 matcher. Med ett sådant facit blir det inte bättre än en jumboplats.

Extra illa måste det ha känts att förlora derbyt mot nästjumbon Middlesbrough senast. En vinst där skulle åtminstone ha kunnat stärka banden mellan klubb och supportrar.

Bournemouth huserar i mittenskiktet av tabellen, trots att bara tre matcher vunnits under 2017. Hade kanske funnits med att hoppas på, önska, men materialet är alltjämt tunt och klubbens projekt är snarare långsiktigt, än att resultat och framgångar ska skördas redan nu eller inom den närmsta tiden. Prio; att etablera sig på den högsta nivån.

Bournemouth krossade ”Boro” senast

När Bournemouth är som bäst, då kan de leverera fantastiskt fin och underhållande fotboll. Tror de får bra möjligheter för att nå dit här, mot ett totalt udd- och motivationslöst motstånd.

För exakt en vecka sedan vann de med brutala 4-0 över just ”Boro”, som Sunderland i sin tur förlorade mot. 0-1 på bortaplan. Käftsmäll av den hårdare varianten.

Dessutom; Sunderland har bara fått vila tre dagar inför matchen. Bournemouth, som nämnt, en vecka.

Här förvånas jag av att Bournemouth inte är större favoriter. Sunderland har bara plockat två poäng på de nio senaste matcherna och vunnit en av de 18 senaste. Får det svårt att hitta motivationen? Det verkar onekligen så.

Med ett, utan att underdriva, just nu uruselt Sunderland som värd ska Bournemouth ses med toppchans på sin blotta tredje bortaseger i årets Premier League…

Klasskillnad – från start?

Bournemouth att leda i halvtid och vinna efter fulltid – 2/2 (HT/FT) – spelas till massiva 4,00 x smeten hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 29/4

Speltips: 2/2 (HT/FT)

Odds: 4,00

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier