28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Brighton – Burnley 16 december

Här kan vi nästan räkna med att oddset kommer chocksänkas, varpå vi uppmanar att – skynda, fynda! Speltips inför lördagens Premier League-batalj mellan Brighton & Hove Albion och Burnley FC.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Klassisk 16:00-match från Premier League! Det kanske finns andra matcher som på förhand är att betrakta som hetare, men det spelvärde som vi får till skänkes här är helt makalöst. Gäller att inte missa chansen, när oddset riskerar att slashas.

På menyn är det alltså Brighton mot Burnley. Nummer 13 mot sex i tabellen – med 14 poäng som skiljer dem åt. Vad som är extra intressant är att det fanns en allmän uppfattning om att båda klubbar skulle behöva slåss för förnyat kontrakt i Premier League.

… Och ja, så ser det verkligen ut för Burnley. Istället för överlevnadsstrid, är Europaplatserna i syne!

Till och med fel favorit

Låt oss försöka smälta det här. 3,35 x såsen för att Burnley ska vinna? Mot Brighton?! Som så ser det faktiskt ut och att inte utnyttja det kan bli ett dyrt, dyrt misstag. Undertecknad menar bestämt att Burnley till och med ska ses som favoriter.

Beroende på vilken risknivå man vill hålla det på, finns det flera alternativ. Plushandikapp, exempelvis. I det här fallet är överoddset dock så pass extremt att vi vill se till att tjäna en större hacka.

Burnley är årets succélag i Premier League, utifrån de förväntningar som funnits. Hör och häpna; enbart målskillnad håller dem borta från Champions League-området inför helgens bravader! Samma skörd som både Liverpool och Arsenal spelat in.

Stora skillnaden med årets Burnley, från förut, är att de kunnat hålla en exceptionell standard även på bortaplan. Annars har det ju varit på Turf Moor som pinnarna trillar in. Nu: 5-2-2 på hemmaplan och 4-2-2 på bortaplan.

Brighton förtjänar också för den delen beröm för vad de presterat, de som nykomlingar i det engelska finrummet. Mer än vad som visats kan inte krävas av dem; 17 inspelade pinnar på samma antal matcher och tre som håller dem på avstånd från bottentrion.

Det som är oroväckande är att Brighton inte vunnit på sex raka matcher samt förlorat tre efter varandra. Soppatorsk?

Den raka tvåan är oundviklig att syna till 3,35 gånger pengarna. Tackar hjärtligt för de siffrorna, Bethard!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, lördag 16/12

Speltips: Burnley att vinna

Odds: 3,35

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier