12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Brighton – Manchester City 12 augusti

Står Manchester City inför en mardrömspremiär i årets Premier League? Det är mer än tänkbart – klart större sannolikhet än oddssättarna tänker. Nykomlingen Brighton står för motståndet!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Efter över 30 år nedanför finrummet är Brighton tillbaka på den bästa möjliga nivån i England. En stad, klubb och fanskara i extas är vad vi kan räkna med inför den här efterlängtade premiären, som har sin avspark 18:30 under lördagskvällen.

Och frågan är; kan Brighton överleva i Premier League? Truppen må sakna särskild spets, men de levererade stort i Championship och det finns flera konkurrenter man i alla fall kan tänka hamna under dem när spelåret är summerat. Chansen finns!

Favoritskapet till att vinna hela serien är axlat av just Manchester City, liksom inför förra spelåret. Då blev det ett fiasko. Nu – succé eller ej? Pep Guardiola är redan nu en pressad man på tränarposten. Om resultaten uteblir i serieupptakten finns risken att han ryker kvickt.

Inför matchen är det hur som helst helt tveklöst vilka som är pressade – Manchester City. Brighton hoppas förstås kunna skrälla, men det vore långtifrån ett fiasko om den här matchen förlorades. Skillnaden är trots allt stor.

Peppade till tusen!

Känslan är att vi har en alldeles för stor favorit inför matchen – och undertecknad vill höja upp Manchester City som överskattade i allmänhet också. Trots en stenhård konkurrens i toppen, med flera andra titelaspiranter som stärkt upp enormt, är de utställda som klara favoriter.

Här ställs de mot ett Brighton vi kan räkna med är peppade till tusen. Hela staden kommer skaka, så efterlängtad som den här comebacken i finrummet varit. Att nykomlingar slår på stort och skräller i premiärerna brukar av just den anledningen – eller vad det nu handlar om – vara allt annat än sällsynt.

Inför hemmapubliken räknar jag med att Brighton kommer plocka sina poäng med täta mellanrum och att de undviker att lämna den här matchen lönlösa ser jag som troligt.

Brighton +0,5 mål (asian handicap) – spelet är detsamma som dubbelchansen 1X, fast med bättre odds – handplockas till fina 3,65 gånger den investerade insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 12/8

Speltips: Brighton +0,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,65

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier