12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Brighton – West Ham 3 februari

Brighton & Hove Albion mot West Ham United – vi spelar ett rakt tecken! Matchen är analyserad in- och utantill och planen är att speltipset ska mer än trippla det investerade kapitalet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lördag, klassisk avsparkstid, 16:00. En av de, på förhand, lite kallare matcherna spelas på Falmer Stadium, varifrån Brighton och West Ham gör upp – lag det knappast sprudlar om…

Som alltid i Premier League är det dock viktiga poäng som ska fördelas. Den undre halvan av tabellen, som de båda huserar på, är löjligt tajt och femtondeplacerade Brighton har blott en pinne som håller dem flytande ovanför strecket medan West Ham har fyra dit.

Ett lag av West Hams kaliber bör egentligen inte ens vara i farozonen för att bli av med kontraktet och tanken är att de kommer lösa situationen relativt smärtfritt. Slappna av, det kan man dock inte. Konkurrensen är stenhård! Att en klubb som Southampton är tredjejumbo understryker det väl.

Gästerna är en besvikelse, även om de steppat upp på sistone. Två vunna och fyra oavgjorda är facit på de senaste Premier League-matcherna. Under denna period har dock FA-cupen trillats ur. Med tanke på att kontraktet fortfarande är i fara, kanske det inte ses som av så stor betydelse?

Som nykomlingar och med ett rätt intetsägande spelarmaterial är allt frid och fröjd såvida kontraktet kan räddas. Men kommer de lyckas? Undertecknad är starkt tveksam och tror att klubben kommer bli en av de tre som degraderas till Championship. En snabbvisit i Premier League, alltså.

Logiskt utfall med oavgjort

Den främsta anledningen till varför Brighton hittas ovanför det omtalade strecket – är hemmaspelet. Endast det absoluta toppmotståndet har vunnit på Falmer Stadium – Manchester City, Liverpool och Chelsea.

Kryssen har varit det mest återkommande av tecken i hemmamatcherna, inte minst i matcherna mot lag i klass med West Ham. Sex kryss på 12 matcher. Det kan förklaras i en stabilitet och visst självförtroende inför hemmapubliken, men att udden det facto saknas.

West Ham har alltså kryssat fyra av deras sex senaste matcher. Det är ett uppsving, men lite som för Brighton saknas stundtals udden. På bortaplan är facit fem kryss på 12 matcher. Statistik som stärker vår tro på spelet ytterligare.

Ett något bättre bortalag och två parter som saknar lite udd. Osar det inte oavgjort här?

Det raka krysset synar vi med glädje till 3,10 gånger degen hos Betfair. Observera att oddset plockas på deras oddssida och inte spelbörsen.

  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 3/2

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,10

Bolag: Betfair

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier