12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Brommapojkarna – Gais 17 juni

Mer värde har skördats i Superettan och nu från Grimsta IP där LeoVegas presenterar ett fantastiskt odds. De medverkande; Brommapojkarna och Gais.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vad jag kan luska fram finns det endast en sak som kan stoppa Brommapojkarnas dominans i Superettan – och det är sommarfönstret. Har man råd att behålla nyckelspelarna när de större klubbarna kommer och rycker i dem? Tveksamt.

Precis som undertecknad tryckte på redan inför spelåret, när Brommapojkarnas av oddssättarna betraktades som ett lag för mitten, skulle de vara uppe i toppen och slåss, men såhär bra kunde inte heller jag förutse att de skulle vara.

Förra veckan krossades den dåvarande tabelltvåan Helsingborg med 4-0 – på naturgräs och bortaplan! Detta betyder nu att Brommapojkarna leder serien med hela åtta pinnar ner till samma konkurrent samt Dalkurd.

Kross – till trippla insatsen

Gais lyckas inte få fäste i tabellen och direkt efter en positiv prestation, faller de inte sällan ihop i nästa match och vice versa. Tiondeplatsen står de på just nu och det mesta talar för att det blir en plats i mittenskiktet. Bottenstriden ska de väl vara för bra för att dras in i?

Vikarierande tränare i klubben är för närvarande Patrik Ingelsten och han inledde på bästa möjliga sätt med en 1-0-vinst hemma över Trelleborg, men tillbaka på förlustspåret var man efter de omvända siffrorna när Åtvidaberg kom på besök till Gamla Ullevi i slutet av förra veckan.

Prestationen – mycket mer att önska av.

Som värd för matchen, på plast, står Brommapojkarna som nu vunnit fem raka matcher samt 10/11 senaste. Helsingborg krossades med effektiv försvars- och anfallsfotboll och laget verkar närmast omöjliga att stoppa för tillfället.

Åter till det där om att matchen spelas på plast, är det ett underlag som Brommapojkarna sannerligen trivs utmärkt på medan Gais har svårt att få ut någonting på det. Ett renodlat konstgräslag och ett renodlat naturgräsdito.

Kross att vänta?

Brommapojkarna att vinna båda halvlekar klickas i till trippla insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 17/6

Speltips: Brommapojkarna vinner båda halvlekar

Odds: 3,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier