23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Bulgarien – Sverige 31 augusti

Jakten på en plats till världsmästerskapet i Ryssland 2018 fortsätter för Sverige när kvalspelet återstartar. I kommande match reser Janne Anderssons manskap till Sofia, där ett hemmastarkt Bulgarien väntar. Ändå – klasskillnad?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fyra matcher är kvar att spela för Sverige i kvalet och helt otippat är de etta i gruppen, grupp A, före bland andra Frankrike och Holland. De förstnämnda på målskillnad, de senare nämnda med hela tre pinnar.

Situationen ser så pass ljus ut tack vare den där skalpen på Friends Arena senast, i juni månad, när Ola Toivonen i den absoluta slutsekunden kunde skicka in 2-1-baljen mot Frankrike från halva planhalvan i samband med att ”Les Bleus” målvakt Hugo Lloris hamnat helt fel.

Räcker Sverige in i det sista? Denna match kan bli svaret huruvida det blir så eller ej, i och med att spelschemat lättas upp framöver, bortsett från Holland borta i den sista rundan – men då är sannolikheten stor att de inte har någonting att spela för.

Bulgarien ska förstås inte ha någonting att göra i kampen om mästerskapsplatserna som konkurrensen ser ut, men helt oävna har de inte varit – på hemmaplan. Där har tre av tre matcher vunnits. Dessvärre, för deras del, har alla bortamatcher, också tre till antalet, förlorats och man är därför på efterkälken.

Given favorit

Det finns en del faktorer att bolla mellan här; Bulgariens hemmafacit mot klass- och formskillnaden. Någon djupare analys krävs dock inte för att inse att Sverige ska vara klara favoriter – till och med större än spelbolagen presenterar dem som.

Med Janne Andersson vid rodret har Sverige fått en rejäl nytändning, också till följd av generationsskiftet som skett. Ser superintressant ut. Gott om klass finns och spelarna verkar uppenbarligen trivas med varandra.

Exempelvis är det bara att titta på prestationerna i matcherna mot Frankrike – hur man kunnat mäta krafterna med en sådan stormakt.

Tre blågula poäng – också med marginal?

Sverige -1 mål (3-vägshandikapp) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – spelas till 3,75x hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 31/8

Speltips: Sverige -1 mål (3-vägshandikapp)

Odds: 3,75

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier