12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Burnley FC – West Bromwich Albion 19 augusti

Vi är i Super(spelen)form! Nästa spel som hoppas kunna inkasseras hämtas från Burnley FC – West Bromwich Albion, som möter varandra vid klassisk lördagstid, 16:00. Oddset som synas är på 4,50.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vardar Skopje städade undan Fenerbahce med 2-0 i det inledande EL-mötet och därmed satt vår 6,25-oddsare utan större bekymmer. Nu kör vi vidare!

Såväl Burnley som West Bromwich imponerade och vann respektive premiär. Gällande Burnley var det helt oväntat; att de, på bortaplan, vann över mästarna Chelsea med 3-2. Redan i halvtid hade man tre mål mot noll. Det kan delvis förklaras i att Chelsea fick Gary Cahill utvisad redan i den 14:e minuten, men man vikten av Burnleys prestation ska inte underdrivas.

West Bromwich vann med 1-0 över AFC Bournemouth och det var helt förtjänt. Till och med så att siffrorna kunde, borde, ha blivit större. De tre pinnarna är dock vad som räknas och det är med bra känsla som WBA reser till Turf Moor. Blir det en plats på den övre tabellhalvan även nu?

HT/FT-spel

När båda parter stått upp så starkt i premiärerna är det förstås lite svårt att ta sida – vi har ju ännu bara 90 minuter att bedöma. Vänskapsmatchernas betydelse är trots allt rätt liten i det stora hela.

Burnley var fasansfullt starka på Turf Moor förra året – ett klassiskt hemmalag – och slog på stort i match efter match. Det är uppenbart att en djup vinnarmentalitet växt fram och med prestationen mot Chelsea i åtanke, vore det dumt att inte lämna förtroendet i deras händer när de endast presenteras som knappa favoriter.

Och ja, detta trots att West Bromwich också var starka i premiären. Hemma-/bortafaktorn är av stor betydelse.

Vi räknar med ett Burnley som kliver ut och vill sätta WBA under press direkt. Leder redan i halvtid?

1/1 (HT/FT) – spelet sitter om de leder i halvtid och vinner efter fulltid – plockas till 4,50 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 19/8

Speltips: 1/1 (HT/FT)

Odds: 4,50

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier