24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Burnley – West Ham 14 oktober

Premier League är tillbaka efter uppehållet och här på Superspelen tar vi sikte på en av de mindre uppsnackade matcherna, Burnley FC mot West Ham United på klassiska Turf Moor. Vårt speltips betalar 3,30 gånger pengarna – vilket?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Klassisk avsparkstid, 16:00, tas avsparken på Turf Moor, men matchen visas dessvärre in på svensk TV. En spännande och förhoppningsvis sevärd batalj är förhoppningsvis vad som väntar.

Burnley slutar inte att överraska! Precis som förra året verkar de vara underskattade av marknad och bookies, men då var det främst på hemmaplan – nu är de också bra på resande fot, där de ännu inte torskat. Plats sex i tabellen parkeras på och enbart en match har förlorats. Både tre vinster och kryss.

Som undertecknad tryckt på vid upprepande tillfällen – det skulle inte dröja alltför länge innan West Ham började prestera bättre. Tre raka förluster i upptakten av serien höjde förstås varningssignalerna, men före uppehållet blev det klart bättre. 2-1-1 i formraden och då kom den där förlusten med knappa 2-3 mot ett urstarkt Tottenham.

Känslan; att det blir tajt och målsnålt

Formstarkt möter formstarkt. Två lag som jag menar är smått underskattade och har potential att nå högre höjder än vad de tippas komma till. Skulle exempelvis inte bli förvånad om West Ham landar på den övre tabellhalvan – ska inte det nästan krävas med detta material? – och Burnley är inte heller oävet alls. Ska inte dras in i bottenstriden.

Men visst är West Ham snäppet bättre och detta neutraliseras väl med tanke på hemmafördelen som Burnley har. På Turf Moor är det löjligt svårt att sätta stopp för dem, att vinna. Detta visade de inte minst upp under fjolåret och även detta spelår.

Känslan; att det blir tajt och målsnålt, trots de offensiva kvalitéer som finns i West Ham.

Så, vart landar vi när domaren blåser för fulltid? 0-0/1-1?

Krysset plockas alltså till riktigt fina 3,30 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 14/10

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,30

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier