24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds: Cagliari – Milan 28 maj

En mindre betydelsefull match väntar i den sista Serie A-omgången – mellan Cagliari och Milan – men för vår del hittas ett spel till 3,60 gånger smeten i potten. Vilket?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Inför den sista matchen kan Cagliari både studsa uppåt och ramla neråt ett par platser i tabellen från den trettondeplats de står på just nu, men eftersom det handlar om mittenskiktet av tabellen, så kan man knappast påstå att betydelsen av matchen är speciellt stor för klubben.

Något som är intressant är också hur metodiskt, men ändå ojämnt, Cagliaris spel varit. De åtta senaste matcherna har landat i varannan vinst-förlust. Det blev en förnedrande 2-6-förlust mot Sassuolo senast. Betyder det – tillbaka på vinstspåret nu?

För Milan är det klart; det blir spel i Europa League nästa säsong och oavsett resultat i den här matchen landar man på sjätteplatsen. 3-0-vinsten över Bologna senast, vilket bröt en sämre svit på fem matcher i följd utan seger, 0-3-2 i resultatraden, satte spiken i kistan.

Oviss match – skrällbud

Valet av spel, som nämnt till 3,60 x insatsen – vad är det? Den raka ettan, är tanken.

Lagen som slagits om Europa League-platserna verkar de senaste veckorna närmast ha velat undvika turneringen – och i den kategorin kan Milan räknas in. Före 3-0-vinsten senast var såväl spelet som resultaten fullt undermåliga. Mycket, mycket mer att önska.

Och rent sportsligt borde matchen ses med större betydelse för Cagliari, som ändå kan klättra uppåt i tabellen.

Intressant är det också med deras varannan vinst-förlust-trend. Fortsätter den, då blir det seger här efter den förnedrande torsken senast. På hemmaplan har det blivit tre raka vinster, förvisso mot lite tunnare motstånd, men det stärker upp.

Gissningsvis blir det en hel del rotation här och det ökar förstås ovissheten i matchen – något som får oss mer säkra på att värdet finns i spelen till Cagliaris favör, kort och enkelt.

Expekt är platsen och ettan klickas i.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 28/5

Speltips: Cagliari vinner, rak etta

Odds: 3,60

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier