28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Chelsea – Arsenal 17 september

Klipp till i tid! Så lyder vår uppmaning till söndagens Londonderby på Stamford Bridge, dit Chelsea välkomnar Arsenal. Spelet som synas är värt 3,10 x såsen och alla varningssignaler för ett störtdyk finns där.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Kniven mot strupen? Gällande Arsenal, ja. De måste börja bevisa sig även när de ställs mot toppmotstånd, annars kommer visan bara upprepas – att inte lyckas slåss om titeln. Chanserna blir färre och färre för ständigt ifrågasatte Arsené Wenger, som snart måste ryka om vindarna inte vänder.

Senast kommer ”Gunners” från en förkrossande 3-0-vinst över AFC Bournemouth, vilket följde upp 0-4-förnedringen mot Liverpool. Som nämnt; leverans mot sämre, tvärtom mot bättre motstånd. Observera att det här speltipset är skrivet och publicerat före Arsenals match mot Köln i Europa League under torsdagskvällen.

Efter mardrömspremiären – 2-3 hemma mot Burnley – har Chelsea visat att de fortfarande håller klassen. Där ska tränaren Antonio Conte, ett fotbollsgeni ut i fingertopparna, ha en enorm eloge. Årets CL-premiär mot Qarabag slutade i vinst med tennissiffrorna 6-0 och innan dess kom de från tre raka seriesegrar.

Arsenal räcker inte till i denna typ av matcher

Oddsen har redan droppat en del på Chelsea och det kan mycket väl fortsätta så. Marknaden har tappat sin tro på Arsenal i matcher som denna, toppmatcher – och jag likaså. 0-4-förlusten mot Liverpool var lite det som fick det att rinna över.

Exempelvis slutade även förra årets identiska derby i en 3-1-vinst för Chelsea, som nu är formstarka och verkligen visar upp fotbollsglädje. Motstånden som värjts undan de senaste veckorna är knappast blåbär heller; Leicester, Everton och Tottenham. De först- och sistnämnda därtill på resande fot.

Den raka ettan står just nu i 1,83x som bäst och den kan droppa en hel del till närmare avspark. Skulle inte bli förvånad om den då hittas till max 1,65-1,70.

Men vi ser också det som sannolikt att Arsenal faller samman här, som de ofta gör i liknande matcher. Klar hemmavinst?

Chelsea -1,5 mål (asian handicap) synas till 3,10 gånger såsen hos LeoVegas. Spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 14:30, söndag 17/9

Speltips: Chelsea -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier