23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Chelsea – Barcelona 20 februari

Vi ska trippla insatsen inför tisdagens Champions League-höjdare mellan Chelsea och Barcelona – och det med ett målspel från de inledande 45 minuterna, som vi inte ser framför oss bli alls minnesvärda.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

20:45 – Viasat Fotboll, Viasat Ultra HD och Viaplay. Det är bara att bänka er framför TV-apparaten! Men hur underhållande blir det?

Chelsea är mästare i England, men står inte i närheten av lika starkt nu. Enda prioriteten, förutom det här CL-slutspelet, är att lösa en topp fyra-plats och därmed få visa framfötterna på världsscenen även nästa år. För det ser utsikterna helt klart positiva ut, med den fjärdeplats som parkeras på.

Borta i Spanien håller Barcelona på att ta revansch från det misslyckade fjolåret, när de bekvämt toppar La Liga. Nu ser de även ut som en av de största titelaspiranterna i Champions League och från den här åttondelsfinalen är de stora favoriter till att avancera vidare. Till och med i det här enskilda mötet axlar de ett hyfsat stort favoritskap. Rättvisande eller ej? Det är upp till var och en att bedöma.

Lutar man åt att Chelsea kan lösa det här, då finns de att syna till 3,60 gånger degen att avancera vidare. Men som oddsen antyder, det är något av ett långskott. Det är trots allt rätt stor skillnad mellan Londonklubben och Barcelona, där de sistnämnda har därtill har ett bättre momentum.

Mållöst i halvtid

Matchen är förstås ett måste att se och den kan bli spännande. Det tvekar vi inte en sekund på. Men är du en som vill se mål i mängder? Då finns det sannolikt bättre alternativ, som den parallella matchen mellan Bayern München och Besiktas.

Chelsea ska fixa ett bra resultat här på hemmaplan, annars är de illa ute, men de kommer ändock vara kliva in med en defensiv approach. Annat vore rentav chockerande. Barcelona är klassen starkare, är mer possessioninriktade och borde därmed föra matchbilden – såvida vi har 0-0 på tavlan.

Eftersom Barcelona spelar på bortaplan, skulle krysset fortfarande betraktas vara ett positivt utfall. Därför: stort bollinnehav – med få riskmoment i spelet.

Risken är dock att det hela öppnas upp framåt slutet, särskilt om Chelsea blir desperata.

Speltipset – mållöst i halvtid, under 0,5 mål, till trippla insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 20/2

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 3,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier