30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Chelsea – Roma 18 oktober

Ska Roma ses med helt utan chans att vinna över Chelsea på Stamford Bridge i onsdagens Champions League? Absolut inte, menar vi på Superspelen.se. Speltipset – en 6,40-oddsare, med mycket fint spelvärde inbakat i siffrorna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

20:45, är ni redo? Kvällens supermatch från London! Den ses bäst på TV3 Sport, Viaplay eller i 4K på Viasat Ultra HD.

Grupp C är det fokus på, nummer ett mot nummer två. Chelsea med sex pinnar, Roma på fyra. Atlético Madrid jagar med ynka en inkasserad medan hopplösa Qarabag – visst ska de inte ens plocka en enda pinne här? – står på noll.

Dessa pinnar har Chelsea fått in via en 6-0-kross av Qarabag och en fantastiskt fin 2-1-seger borta mot Atlético Madrid. Den snackar man inte bort, när man vinner över en av de största världspjäserna.

Årets Champions League-upplaga öppnade Roma med oavgjort, 0-0 mer specifikt, när Atlético Madrid togs emot – ett fullt acceptabelt resultat, som dock kan betyda att bortamötet inte kan förloras om det ska bli på tal om slutspel. Nyckelmatch även här. Därefter vann de med knappa 2-1 över Qarabag. Fanns möjligen mer att önska där.

Roma fullt kapabla – kan skrälla

Premier League-klubbarna stormar framåt i Europas finrum och ser bättre ut än sedan en bra tid tillbaka, när problemen varit så pass stora. Chelsea är en av de klubbarna som levererat allra bäst.

Men ska Chelsea vara såhär pass stora favoriter? Icke, menar vi.

Hemmaplan, ja. Det är en stor fördel – men skillnaden mellan dessa parter ska inte vara speciellt stor. Ser Roma som en helgjuten utmanare och de ska ha stor chans på en slutspelsplats här i Champions League, även om det finns mer namnstarka konkurrenter.

Det blev en 0-1-förlust för Roma i förra veckans match mot Napoli. Såklart illa att förlora en toppmatch av den digniteten.  Samtidigt ställdes de mot seriens formstarkaste motståndare, som fortfarande kammat fullt i Serie A.

Chelseas form oroar lite. Tillbaka efter uppehållet förlorade de – vad hände där? – derbyt mot tabelljumbon Crystal Palace. Innan dess, 0-1 mot Manchester City. Lite av ett vägval, denna batalj?

6,40 x såsen för den raka tvåan köpes utan att blinka. Tack och bock, Bethard!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, onsdag 18/10

Speltips: Roma vinner, rak tvåa

Odds: 6,40

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier