2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Chelsea – West Bromwich 12 februari

Det här oddset kan vi inte bortse från, eller hur? Detta när Chelsea, som är i hemsk form, fått axla ett alldeles för stort favoritskap inför måndagens match mot tabelljumbon West Bromwich Albion.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Watford – Chelsea: 4-1
Chelsea – AFC Bournemouth: 0-3

Det må bara handla om två matcher, men det är nästan så att vi kan påtala en mindre kris i Chelsea efter dessa. 1-7 i målskillnad – mot Watford och Bournemouth! Nummer tio respektive 11 i tabellen. Ett löjligt facit och tränaren Antonio Conte har, med all rätt, fått motta massvis av kritik.

Eftersom Tottenham vann deras match mot Arsenal, också toppkonkurrent, men en bra bit på efterkälken, har Chelsea tillfälligt petats ner till femteplatsen i serien och står därför för närvarande utan en Champions League-plats. En vinst här och de återtar en, däremot. Galet betydelsefull match för ”Londons blåa” – i flera bemärkelser. Gäller att hitta självförtroendet och i samma tur hämta in tre blytunga pinnar.

Och ännu tuffare är situationen för West Bromwich, som är placerade sist i tabellen. Med en match mindre spelad har de ett avstånd om sju pinnar upp till säker mark och när treorna trillar in så pass sällan kan man inte annat än att påtala att WBA är en av de största kandidaterna att falla ner i Championship. Den såg man inte komma inför spelåret…

Favorit i fara

Undertecknad är helt säker på min sak: att West Bromwich är mycket bättre än vad tabellen vill antyda – och att de fortfarande har en stor chans att överleva den här bottenstriden. Flera konkurrenter i botten ska vara sämre, så enkelt är det.

Stora problemet för WBA har varit deras oförmåga att vinna tajta matcher. Tre vunna på 26 matcher är klart minst i serien och det har blivit hela 11 oavgjorda. Det visar i alla fall på att de ofta inte är helt ute och snurrar. Fler än hälften av matcherna har undvikits att förloras – som jumbo.

Chelsea kommer från två katastrofala – utan att ens smeta på det minsta – prestationer och har 1-7 i målskillnad på de två senaste matcherna, som de båda varit storfavoriter i på förhand. Då kan man inte annat än att se dem som en favorit i fara.

Matchen har all potential att bli en tät och jämn historia. Det tvekar vi inte en sekund på. Därför är det också tveklöst att Chelsea seglat upp som alldeles för stora favoriter bland spelbolagen.

Speltipset? Dubbelchansen X2 – ett spel som sitter vid oavgjort och bortavinst – måste testas till de 3,25 gånger pengarna LeoVegas dukar upp.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 12/2

Speltips: Dubbelchansen X2

Odds: 3,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier