12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips och odds: Chile – Tyskland 2 juli

Vi är ute i tid med vårt speltips till söndagens final i Confederations Cup – mellan Chile och Tyskland – och valet faller på ett specialspel till massiva 12,00 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp B:s toppduo, Tyskland som etta och Chile tvåa, har slingrat sig via olika vägar och metoder till – finalen.

Småintressant är att Chile faktiskt bara vunnit en enda match, av de fyra spelade, under ordinarie tid – premiären mot Kamerun – och i semifinalen lyckades varken de eller Portugal spräcka nollan, innan straffsparkarna vanns med 3-0. Tre missar av tre möjliga från portugiserna! Rekorduselt?

Tyskland har vunnit alla matcher förutom den mot just Chile, 1-1 i gruppspelet, i turneringen och rentav krossade Mexiko med 4-1 i semifinalen. Detta trots ett massivt, oväntat, bollinnehav för motståndarna. God utdelning och effektivitet!

Favorit i repris

Precis som väntat presenteras Tyskland som favoriter här i finalen, om än hyfsat knappa – 1X2-marknaden i 3,00-3,40-2,50. Men är detta helt rättvisande? Undertecknad är faktiskt inte säker på den saken.

Semifinalen var exemplariskt utförd av Tyskland, annat kan inte sägas när man vinner med 4-1, men annars har jag inte varit superimponerad av dem. Defensiven känns något svajig. Spelet inte rullat på helt som väntat.

Chile är ett underskattat och samspelt landslag. Gillar hur de uppträtt, möjligen bortsett från i 1-1-matchen mot Australien, och ser deras chanser som stora i denna match. De är dock, såklart, medvetna om tyskarnas kvalitéer och kan antas det säkra före det osäkra. Lite defensiv inställning?

Detta skulle kunna bädda för ännu ett kryss mellan parterna – och då väntar förlängning innan en eventuell straffläggning. Och vi såg ju hur stabila de var mot Portugal; satte tre av tre, motståndarna missade tre av tre.

Favorit i repris för Chile i finalen – en straffvinst?

Spelet kan synas till 12,00 x fläsket hos Betway och det är, utan tvekan, värt en liten peng.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, söndag 2/7

Speltips: Chile vinner på straffar

Odds: 12,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier