25/11 2018 Wolverhampton Huddersfield Speltips

Speltips och odds: Crystal Palace – Hull City 14 maj

Det är extremt spännande i botten av Premier League och matchen mellan Crystal Palace och Hull City under söndagen innehåller alla kriterier för att vara en nyckelmatch. Vi sticker ut hakan – med en 3,80-oddsare!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Observera att avspark är redan 13:00. Matchen kan ses på Viasat Premium eller Viaplay.

Bottenstriden är vad det handlar om. Crystal Palace säkrar kontraktet vid händelse av ett kryss eller bättre medan Hull City är hårt pressade att vinna för att ha chansen på överlevnad. Spännande, spännande…

Inför matchen står Hull som tredjejumbo, med en pinne upp till Swansea ovanför och fyra till just Crystal Palace. Om det skulle bli på tal om en bortavinst, då är det som upplagt för ett getingbo i den avslutande omgången, men det är klart att oddsen är på Crystal Palaces sida – fyra pinnars försprång och hemmaplan här.

Första bortavinsten sedan premiären

Extra oviss blir den här matchen då båda parter kommer till spel med urusel form.

Crystal Palace har blivit nollade och förlorat tre matcher efter varandra. Nu senast föll de med förnedrande 0-5 när Etihad Stadium besöktes, men redan då lär blickarna ha varit på den här uppgiften.

Vad som oroar lite mer är att de innan dess förlorade med noll mål mot två när Burnley välkomnades till Selhurst Park – ett Burnley som inte varit alls lyckosamma på resande fot under spelåret.

Samma tendenser finns i Hull, som inte vunnit en enda bortamatch sedan premiären. De har dock kommit närmare och varit nära vid ett par tillfällen.

Överlevnadsaktierna för Hull hade varit klart bättre om de vunnit över ett helt avhängt Sunderland förra veckan, på hemmaplan – men föll med 0-2. Frossa?

Nåja, prestationen var bättre än resultatet antyder. Får ut resultat här istället, möjligen? Det känns hur som helst, Hulls bortastatistik till trots, hyfsat öppet och om vi har oavgjort en bit in i andra halvlek, då kan vi räkna med ett Hull som flyttar upp positionerna.

Spelet blir den raka tvåan till 3,80 gånger degen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:00, söndag 14/5

Speltips: Hull vinner, rak tvåa

Odds: 3,80

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier