30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds: Crystal Palace – Ipswich Town 22 augusti

Ett helt absurt värdespel – till 11,00 gånger fläsket – har identifierats när Crystal Palace och Ipswich Town möter varandra i Ligacupen. Vad har de kära oddssättarna hos Betway rökt här?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Årets hittills största utropstecken i Championship är just Ipswich Town, som inte tappat en enda pinne på de inledande fyra matcherna och med det hittas i topp tillsammans med Cardiff City. Senast blev det en vinst med stabila två mål mot noll när Brentford kom på besök till Portman Road.

Kan i närheten av samma standard vidarehållas, då blir Ipswich att räkna med i jakten på Premier League-biljetterna – lite oväntat. Som det ser ut nu är det dock omöjligt att inte leka med den tanken.

Crystal Palace har inte fått den start de velat i Premier League. Premiären var ett brutalt fiasko; man blev överkörda av nykomlingen Huddersfield Town – på hemmaplan. 0-3. Vad hände där? En klart bättre prestation bjöds på nu senast, borta mot Liverpool, men det blev ändå en 0-1-förlust och det var ändå helt rättvisande att man kammade noll.

11,00 x insatsen – missvisande

Nu vore det missvisande att värdera hur de olika parterna uppträtt i seriestarterna, eftersom de båda deklarerat hejvild rotation. Exempelvis kommer bortatränaren Mick McCarthy presentera den yngsta truppen han någonsin gjort i sin 25-åriga karriär.

Men det blir missvisande när Ipswich är så extremt stora underdogs – för även Crystal Palace kommer göra detsamma; rotera i mer eller mindre hela startelvan, för att inte åka på skador och avstängningar på betydande spelare.

Det verkar som att både Crystal Palace och Ipswich knappt bryr sig om årets Ligacupen – och då kan allt hända, även om vi inte ska sopa under mattan med att Palace har en större bredd.

Ipswich är i tokbra form och det är inte omöjligt att någon ordinarie spelare får plats på planen samtidigt som vinnarmentaliteten säkerligen stärkt upp resten av truppen också.

Summa summarum; 11,00 x insatsen för att Ipswich ska vinna matchen är i löjlig överkant. In med polletterna! Betway är platsen.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30, tisdag 22/8

Speltips: Ipswich vinner, rak tvåa

Odds: 11,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier