3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Crystal Palace – Manchester City 31 december

Är det inte på tiden att Manchester City tappar snart? När de, med en del defensiva avbräck, ställs mot ett formstarkt Crystal Palace skulle vi inte förvånas om det slutar på annat sätt än med en bortavinst. Speltipset, det är värt 6,75 x det investerade kapitalet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Smaka bara på detta: 19-1-0. Det är Manchester Citys brutala facit i årets Premier League. När var en klubb så dominant senast, i en av världens tuffaste serier?

Vi kan redan nu slå fast att titeln är hos Pep Guardiola och hans mannar. De andra konkurrenterna är helt enkelt för långt på efterkälken, poäng- som kvalitetsmässigt. Stora utmaningen blir att på allvar kunna utmana om den åtråvärda CL-titeln. Potentialen finns, utan tvekan, där.

Crystal Palace inledde spelåret på ett mardrömslikt vis och har varit nere i den absoluta botten sedan starten – men nu fått fart under fötterna och påbörjat resan uppåt i tabellen. Åtta raka matcher utan förlust, innan den knappa 2-3-torsken i Londonderbyt mot Arsenal senast, har inneburit ett lyft till säker mark.

Men att slappna av finns inte på världskartan! Bottenstriden är fortfarande tät och det kan vända helt och hållet på en vecka hit eller dit.

Delad pott?

Trots den massiva klasskillnaden dessa två emellan, är vi inte främmande till tanken att Crystal Palace kan skrälla till det. Kniper en pinne? Att vinna däremot, det är troligtvis en övermäktig uppgift.

Palace har visat prov på en stabilitet i spelet under de senaste veckorna och var alltså nära på att knipa en pinne från Arsenal senast – ett utfall som inte hade varit helt ologiskt sett till hur matchbilden utvecklades.

Perioden runt jul och nyår är också känd som skrällarnas period i Premier League, mycket på grund av det tajta spelschemat. Helt sprudlade det inte om City i den knappa 1-0-vinsten över Newcastle i veckan – och här har de därutöver en del defensiva avbräck som stör.

Delad pott på Selhurst Park?

Krysset spelas till 6,75 x polletterna hos LeoVegas. Helt klart värt en liten peng…

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:00, söndag, 31/12

Speltips: Kryss, oavgjort

Odds: 6,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier