23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Crystal Palace – Manchester United 5 mars

Måndag och Premier League! Det är vad vi kallar lyx. Kvällens match, den 5 mars 2018, spelas mellan Crystal Palace och Manchester United på Selhurst Park och därifrån satsas degen på en 4,55-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ena laget är tredje sist och kan ta sig upp på säker mark. Det andra är placerade trea, kan stärka deras position i toppen samt ta över andraplatsen. Här var det tunga poäng på spel! Frågan är: var hamnar de?

Crystal Palace har dalat efter deras formpeak – nu med blott två pinnar på fem matcher – men att det skulle vara total katastrof vore att ta i. Flera av matcherna har varit tuffa och prestationerna ofta fullt acceptabla. 0-1-förlusten mot Tottenham Hotspur senast var ett praktexempel på det.

För Manchester Uniteds del har pinnarna tickat in desto mer frekvent och de kommer från en uddamålstrea över toppkonkurrenten Chelsea. Men spelet? Lite sådär. Vinner man här, blir avståndet till desamma, på femteplatsen och därmed utanför CL-området, till så mycket som nio pinnar. Toppchans att rycka!

Det mest uppseendeväckande runt Palace är deras brutala skadeproblem, som legat som ett ångesttäcke över dem hela spelåret. Upp emot 15 spelare riskerar att missa matchen och då är det förstås svårt att hålla i en hög standard över tid. Men trots allt: det ser inte alls så illa ut på planen…

Krysset – ett logiskt utfall

Mot Tottenham stod Crystal Palace upp väl och var bara minuter från att hålla nollan och kamma hem en frisk pinne. Att målet släpptes in var en käftsmäll, det ska understrykas, men av insatsen har de mycket att ta med hit.

På hemmaplan har de faktiskt varit oerhört bra på sistone, Crystal Palace. Enbart två förluster är facit på de 12 senaste matcherna, varav ena var mot just ”Spurs” och den andra mot Arsenal – båda med uddamålen. Vid ett par tillfällen har de förmått att lösa resultat av värde även mot toppmotstånden. Så, varför inte här?

Bortaspelet är lite av Manchester Uniteds akilleshäl. De har dessutom match mot Liverpool inom kort och därefter väntar Champions League-returen mot Sevilla. Flera bollar i luften och risken är att denna match hamnar lite i andra hand.

Tätt – och oavgjort?

Krysset tar vi till 4,55 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 5/3

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,55

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier